Last news in Fakti

5 Август, 2018 00:02 1 305 1

Шон Конъри писал сценарий за "Агент 007"

  • шон конъри-
  • сценарий-
  • агент 007

Филм по него така и не е бил заснет

Актьорът Шон Конъри е работил по сценарий за филм за „Агент 007“, който така и не се е реализиран., съобщи Cinema Blend.

Историята на сценария започва още през 1958 г. Тогава книгите на Иан Флеминг все още не са получили филмови адаптации и той работи по сценарий с Кевин МакГлори. . В крайна сметка сценарият така и не се състои, като по късно излиза първият филм по романа „Доктор Но“.

Все пак Флеминг решава да използва елементи от сценария за книгата си „Thunderball“. Той бива съден от МакГлори, който получава правата за филмиране на книгата.

Все пак през 1975 г. поредицата вече е изключително популярна и от студиото искат да филмират „Thunderbal“. Те се разбират с МакГлори, който започва да пише сценарий.

Той настоява да напише сценария с Шон Конъри, който по онова време вече се е оттеглил от ролята. Двамата пишат сценарий, който в последствие е бил преработен.

Все още не е ясно, до колко Конъри реално е бил въвлечен сценария.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пища Хуфангел

    2 3 Отговор
    То пък един артист тоя Шон Конъри усмивка от старите ленти.