Last news in Fakti

31 Юли, 2018 11:57 14 083 10

Изтече името на един от участниците в новия сезон на ВИП Брадър

  • вип брадър-
  • участник-
  • риалити-
  • биг брадър

Вече е ясно кой ще бъде един от съквартирантите в звездната къща

Близки до бъдещия участник не се съмняват, че бившото лошо момче на Бургас бързо ще се превърне в център на внимание в най-звездната Къща в България. Бургас вече има своя фаворит за спечелването на ВИП Брадър 2018 г.

Риалитито ще стартира в средата на септември по традиционната Нова тв и до момента темата и участниците в него са обвити в пълна мистерия. Флагман.бг обаче разкри името на един от съквартирантите в най-популярната къща в България. Той е известен с бохемския си начин на живот и е доста колоритна личност - Тома Талепов - Аляка.

Продуцентите на Брадъра харесали много бургазлията след участието му в друго риалити – „Фермата”. И макар Тома Талепов-Айляка да бе първият напуснал шоуто, той се открои доста след останалите участници. Заради скандалното си поведение в шоуто, Тома Айляка е сред първите получили покана за ВИП Брадър. Той дори вече е заснел визитка за предаването.

49-годишният собственик на плажен бар веднъж вече е бил одобрен за участие в третото издание на „Биг Брадър”, но тогава не могъл да влезе в Къщата, тъй като го вкарали в затвора. Бившото лошо момче на Бургас е бил на крачка и от „Къртицата”, но сега ще има възможност да се изяви в най-популярното риалити шоу в страната.

Негови познати споделиха, че татуираният от глава до пети бургазлия бързо ще привлече цялото внимание в Къщата към себе си. „Айляка обяви, че влиза единствено за победа във „Фермата” и сега амбициите му са същите. „Биг Брадър” обаче е по-подходяща сцена за изява на нашето Айляче, затова не се съмняваме, че ще е сред фаворитите за победа”, разкриха приятели на Талепов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    6 4 Отговор
    Този е много страшен!Отначало ги даваха 24 часа!Имахме няколко човека и чат!Беше много интересно!
  • 2 Зомби от Бълхария

    33 2 Отговор
    Е що да не популяризираме боклуците....те са много интересни. .няма да вкараме някой очилат астрофизик я....
  • 3 Townboy

    18 4 Отговор
    В родния биг брадър се събира "елитът" на българското общество. Но не това ме тревожи а фактът че това предаване процъфтява в родния ефир. Същите тези, които гледат биг брадър търкат билетчета и гласуват за ГЕРБ, и за жалост вече са мнозинство.

    Коментиран от #7

  • 4 сладурче

    6 1 Отговор
    Признавам си ,че гледам предаването,още от неговото създаване!Ако няма интересни участници,не го гледам!Билетчета не трия,тото не играя!Не съм чак толкова ,наивен!
  • 5 Бобъра

    10 1 Отговор
    Уж не го гледате но всички знаете какво се е случило😀
  • 6 Хахо

    3 1 Отговор
    Много тъпо предаване не струва тези реалити са аосолютна гавра за зрителите
  • 7 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Townboy":

    миии, брадъра го гледам само когато ми е интересно, за ГЕРБ не съм гласувал никога, а последно спечелих 50 х.лв от билетче...с две думи си заври логиката там, където ти е и интелекта.
  • 8 MT Гонтан

    0 1 Отговор
    Искам да вкарат в Биг Брадър Димо Падалски и да го съешат с Патрашкова . Ще се получи много продуктивен рейтинг
  • 9 Фен на Русев и Лана

    1 1 Отговор
    Аз пък много искам Русев и Лана да влязат в Къщата
  • 10 Radi

    0 1 Отговор
    Yes