31 Юли, 2018 18:36 8 412 7

"Французойка" изнудва варненски студент

  • французойка-
  • измама-
  • интернет

Продължават измамите в социалната мрежа, пише Varna24. Варненски студент попаднал в паяжината на коварен женски профил. Скоро след интригуващото запознанство лъснала истината и дамата открито започва агресивен рекет и шантажиране за пари.

Ето и разказа на потърпевшия студент:

"Този профил е измама!!! Името му е BA Pogba и се представя за френска студентка, която търси нови приятелства и иска да опознае света.

Капана, в който попаднах е, че ѝ се вързах и 2 седмици подред си пишехме с нея, докато в последните дни не поиска да си говорим през камерата на телефона. Това беше най-голямата ми грешка!!! Темите ни с нея бяха общи и аз ѝ разказвах за България и какво ме е впечатлило, докато съм бил във Франция. Това продължи няколко дни докато не получих съобщение, в което пишеше, че искала от мен 4500 евро, защото щяла да покаже нашите разговори на други хора. Аз не се притесних, но тя ми изпрати смущаващо видео, което явно беше обработвано и рязано допълнително, за да се получи желаният от нея ефект. Видеото и вмъкнатите неща в него са явно изрязвани и наслагвани. След като ѝ отказах да платя тя смъкна цената до 250 евро и каза, че ако не ги платя щяла да разпространи това фейк видео. Ако някой от вас получи такова нещо в съобщенията си нека знае, че НЕ Е истина и да се пази от подобни профили..!!!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    64 5 Отговор
    Малкия ебанджия са го лъзнали и сега реве. Ама кат въртя сави на живо не рива нали :)))) Тва много малоумна днешната младеж.
  • 3 ПРОКУРОРА

    44 2 Отговор
    ТАЯ, АКО Е ГЕПА ЩЕ И НАМЕРЯ МНОГО ГОТИНА РАБОТА,ЧЕ ЩЕ ИМА И ЗА МЕН КИНТИ.
  • 4 АНОНИМЕН

    21 1 Отговор
    ИНТИЛИГЕНЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ЛУДА ПО НЕТА ,С ТИЯ ТЕЛЕФОНИ САМО ДЕТО НА СЪН НЕ СИ ЧАТАТ
  • 5 Йосип Броз Тито

    9 0 Отговор
    Ми загоряло е момчето и има надежда, но някак в днешно време, нещата трудно се получават, единственият лек е да отидеш на к..ва, но и това не помага за самотните хора, защото тя ще ти прибере парите и след половин-един час пак си останал самичък, тоест - никакъв смисъл няма и в това. Та затова се лъжат хората...
  • 6 Димитър

    13 1 Отговор
    Хем си говорили общи приказки за България, хем видеото така обработено, че да има смущаващи неща в него. Най-вероятно са си говорили за Голямата Косматка, Съевата Дупка и др. забележителности
  • 7 Гост

    9 0 Отговор
    За мен лично е абсолютно ненужно да си губя време в нета и да си пиша с хора,които не са това за което се представят.На 28 съм,мъж съм и смея да твърдя ,че по-хубаво нещо от комуникацията на живо няма.Трябва да можеш да работиш с днешните приложения и други,но да останеш в реалния свят.Не е толкова сложно и страшно.