Last news in Fakti

1 Август, 2018 12:52 9 849 14

Това е най-малката лимузина на Mercedes

  • mercedes-benz-
  • a-klasse-
  • лимузина-
  • сидан
Това е най-малката лимузина на Mercedes - 1

"След успешния старт на новата A-Klasse, нещата в Mercedes-Benz се случват в бърза последователност по отношение на новата фамилия компактни модели. В отговор на желанията на много клиенти, ние сега за първи път предлагаме A-klasse и като лимузина", казва Брита Зеегер, член на Управителния съвет на Daimler AG, отговаряща за маркетинга и продажбите на автомобили Mercedes-Benz. "Вече има нова привлекателна алтернатива за всеки, който търси компактна спортна лимузина с отделен багажник. Това ще ни помогне да спечелим нови клиенти на Mercedes-Benz."

Това е най-малката лимузина на Mercedes

Новата A-класа лимузина, която е разработена в Зинделфинген, Германия, ще се произвежда в Агуаскалиентес, Мексико и Ращат, Германия. Моделът ще бъде представен за първи път на широката публика на автомобилното изложение в Париж (4 до 14 октомври 2018 г.). Mercedes-Benz вече представи A-класа L лимузина на тазгодишното изложение Auto China в Пекин през м. април. Тази лимузина е разработена ексклузивно във версия с дълга база за китайския пазар и се произвежда само там.

Това е най-малката лимузина на Mercedes

Основните размери на новата A-класа лимузина:
Дължина/ширина/височина: 4549/1796/1446 мм
Междуосие: 2729 мм
Обем на багажника: 420 литра
Разстояние от възглавницата на предната/задната седалка до тавана: 1024/944 мм
Ширина на нивото на лактите отпред/отзад: 1457/1446 мм
Ширина на нивото на раменете отпред/отзад: 1400/1372 мм
Ефективно разстояние за краката отпред/отзад: 1062/861 мм

Това е най-малката лимузина на Mercedes

Първоначално ще се предлагат следните двигатели за A-Klasse лимузина:
A 200 (120 кВт/163 к.с., 250 Нм); с 7G-DCT трансмисия с двоен съединител (разход на гориво в комбиниран режим 5.4-5.2 л/100 км, емисии на CO2 в комбиниран режим 124-119 г/км)
A 180 d (85 кВт/116 к.с., 260 Нм); с 7G-DCT трансмисия с двоен съединител (разход на гориво в комбиниран режим 4.3-4.0 л/100 км, емисии на CO2 в комбиниран режим 113-107 г/км).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jqkqkl

    20 13 Отговор
    Нали писахте за тази кола преди няколко дни. Разбрахме се, че нищо малко няма в тази кола с дължина около 4.5м. Също се разбрахме, че не е интересна и немците правят ненадеждни коли от доста години насам.
  • 2 Xaxaxa

    17 9 Отговор
    Купуваш малка лимузина, получаваш двигател рено 1.6 dci.. ?!?!?

    Коментиран от #11, #14

  • 3 гост

    14 4 Отговор
    Салонът й е голям кич. Като цяло колата е малка вътрешно, а голяма външно. Една Ц класа е със сходни размери на дължина, но по нищо не може да се сравни като вътрешно пространство.
  • 4 мм84

    7 4 Отговор
    То тази играчка ще убие ЦЛА. Не е лоша на визия, ама вътре с тея амбиентли лампички е меко казано кич. Все пак говорим за Мерцедес, а не за нещо китайско правено в час по трудово, не отива на реномето на мерцедес да е като коледна елха.

    Коментиран от #5

  • 5 sas

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "мм84":

    Абе ако се качиш на истинско друга песен ще запееш ама нали си си разбирач ....

    Коментиран от #7

  • 6 onq s konq

    6 5 Отговор
    На форма са я докарали,но под капака няма никой
  • 7 мм84

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "sas":

    А защо мислиш, че не се качвам всеки ден? Споделям лично мнение, с което никого не задължавам. Не може Мерцедес - марка с традиции, ориентирана към олегнали хора, които ценят стила , вътре да свети като селска дискотека.Очевидно изместват фокуса към "по-друг" тип клиенти.
    На теб ако ти харесва - харесва. Луд на шарено се радва.
  • 8 цистит

    7 7 Отговор
    daciA-класа
  • 9 MERC

    2 2 Отговор
    CLA ????
  • 10 Зелено

    1 3 Отговор
    А не мога да разбера- по кои параметри А класата се води лимузина, даже и малка. Под лимузина разбирам коли като Ес класа, А8 и тн..
  • 11 Пешо

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Xaxaxa":

    Супер е този мотор!
  • 12 Пръцко

    5 0 Отговор
    И отвътре, и отвън мяза на китайска ширпотреба, но то си е такова де.
  • 13 госта

    1 1 Отговор
    Нещо сте в грешка...4.5м е дължина на бус Citroen Jumper..ако на това му викате малка лимузина.. :D за сравнение Е класата очиларката от 99г. е 4.2м.
  • 14 Шофьор

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Xaxaxa":

    Всъщност получаваш двигател Рено 1.5dci,който е ремапнат.Плащаш за Мерцедес,получаваш Дачия.Яко!Между другото този двигател се е доказал отдавна със своята надеждност, еластичност и икономичност.Затова и го слагат в страшно много модели на Дачия,Рено,Нисан и Мерцедес!