Last news in Fakti

2 Август, 2018 14:48 5 636 7

Протестираща от палатковия лагер: Депутатите ни подминаваха 2 месеца (ВИДЕО)

  • хора с увреждания-
  • деца с увреждания-
  • палатков лагер

Бойко Борисов да си смени съветниците, призова Валентина Милова

Протестираща от палатковия лагер: Депутатите ни подминаваха 2 месеца (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА

Два месеца вече сме пред парламента. Като цяло депутатите ни подминават. Малцина от тях дойдоха след работно време да заявят личната си подкрепа. Съвсем скоро един от тях дойде и призна, че го е срам, задето сме отвън. Това разказа в студиото на ФАКТИ Валентина Милова, която е баба на дете с увреждане и е сред активно протестиращите с искания за реформа.

Тя заяви, че според нея и според майки, които са имали лична среща с премиера Бойко Борисов, той е грешно информиран и призова да си смени съветниците.

Какво каза тя за ултиматумът, поставен на правителството, за опита хората с увреждания да бъдат противопоставени, за работата на социалния министър и омбудсмана, гледайте разговора във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госта

    10 14 Отговор
    Сигурно са ги залъгвали 2 месеца. Но и тези майки понякога се държат крайно и искат невъзможни неща. Явно че става дума и за непочтеност на политиците, но и за наивност на протестиращите.

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 СТЕНЛИ

    16 6 Отговор
    Паисий и Вазов да ми простят, но ме е срам да се наричам българин и вече ми е трудно да любя,тача и милея...Трифонов и ти се оказа прав...: "на власт е глупостта"
  • 4 Гост

    12 2 Отговор
    Това не е държава хора геноцид събудете се
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Валентина Милова

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Госта":

    Никой от нас не е наивен. Всички сме реалисти и искаме неща, които са възможни и най- важното, неща които това правителство и всички след него са длъжни да направят защото са пидписали Конвенцията за правата на хората с увреждания. Да не са подписвали! Сега са длъжни.