4 Август, 2018 11:43 26 666 19

Две коли под 4000 лв. за начинаещи рибари

  • suzuki-
  • baleno-
  • fiat-
  • panda-
  • 4x4-
  • реболов-
  • автомобили-
  • mobile.bg-
  • автомобилът на старо
Две коли под 4000 лв. за начинаещи рибари - 1

Ако сте фен на риболова и търсите евтина кола, която да ви закара възможно най-близко до водата, то обърнете внимание на тези два автомобила. Те съвсем не са идеални, но пък са евтини и се чувстват добре, както на магистралата, така и по черните пътища покрай водоема.

Suzuki Baleno 4×4

Две коли под 4000 лв. за начинаещи рибари


Почти всички коли от модела, които се предлагат у нас, са оборудвани с 1.6-литров атмосферен двигател с мощност около 100 к.с. Версиите отново са седан и комби, като отново комбито е по-подходящо, заради големия светъл отвор за товарене на улова и такъмите в багажника. Има и версии с предно предаване за по-непретенциозните. 4х4 вариантите у нас обаче съвсен не са много. Вижте какви екземпляри Suzuki Baleno 4×4 се предлагат у нас ТУК.


Fiat Panda 4×4

Две коли под 4000 лв. за начинаещи рибари


Много от вас вероятно ще си кажат, че е твърде малка, а багажникът е нищожен, но това е планинска козичка, която може да се провре навсякъде. А това означава, че ще можете да достигнете до “тайна” локация на язовира или реката, която се е оказала недостъпна за другите колеги. Все пак трябва да кажем, че Panda е неподходяща за дълги излети. Отиваш, ловиш и си тръгваш. Предлагането не е малко, но има и доста по-скъпи от 4000 лв. автомобили. Вижте предложенията ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ККК

    17 3 Отговор
    Само 2? А статията не започна зле иначе
  • 2 рибарчета мъжкарчета

    18 26 Отговор
    Рибарчетата да споделят: ходят ли действително за риба или бягат от жените си и се завират в гори Телилейски, да не ги зърнат, като се държат за ръце. Тук е анонимно.
  • 3 Чиста реклама

    4 23 Отговор
    Сполучлив е.шарнир рено 21 .лада федов с/л.синхронизатор3/4.болт м6 подълъг и резава изключването. Арматира с точна дилжина регулира съединителя.
    Абе дреболий.
    Иска много пазене и малко мачкане .
    Ниска е може да се вдигне с 4 подложки над макферсона. Дурво гума.
    Много лесна за ремонт .
    Някои имат голяма нужда от него.
    5 газ гори АКО не тече де.
    Аз и исках 1000 за седан 95 но 600
    А беше лимка с ръжда която спира до едно място по различно от опел.
  • 4 Чиста реклама

    9 14 Отговор
    И двете трябва да са подарък особено панда....

    Коментиран от #14

  • 5 Random

    6 6 Отговор
    Дядо ми ползва Mazda 323 BF 1.7D. На предно само.
    Тегли лодка без проблем.
    Обаче изгни и едни цигани я взеха(пък и дядо ми не е добре със здравето)
  • 6 гост

    25 8 Отговор
    ДО КОГА ще ни рекламирате дърти салапурници, а в съседни статии ще ни набивате в главата евро 5,6, данъци, такси, екология ???
  • 7 Ак47

    23 7 Отговор
    Глупости са това... за под 4000 лв. стават само някой от старите моделите на Субару - здрави, държеливи и сравнително големи. Forester, Impreza, Legacy, Outback, дори Justy, всичките са 4х4 и са с класи над Сузукито и Фиата !
  • 8 кучето шаро

    10 16 Отговор
    Само не разбрах , що тия две коли са за начинаещи рибари ? ! P.S фиат кола нема .
  • 9 Гадина

    15 4 Отговор
    На практика читава Панда 4х4 в България НЯМА. Всички са изгнили и нищо не става вече от тях!
  • 10 Morgoth

    23 4 Отговор
    Нищо не може да замени Запорожеца за зимен риболов ;). Има дупка отдолу, която се намества над дупката в леда и ловиш от вътре. Има и парно - истинско парно, а не вкарване на топъл въздух от двигателя. Само дето май вече няма здрави Запоржци ...

    Коментиран от #18

  • 11 боцмана

    12 1 Отговор
    Защо трябва да се ходи изобщо по водоемите. Аз например съм рибар професионалист и ми трябва само малко да е влажо някое местенце за да хвана риба!
  • 12 onq s konq

    7 7 Отговор
    Много ми е странно как някой се е сетил да класифицира колите по СЕГМЕНТИ като например"За начинаещи рибари","За начинаещи шофьори","За ЖЕНИ" и т.н.И като по закон изброените марки коли като мощност,цена и год. на пр-во се движат плътно някъде около...дъното!Явно това могат да са единствено Автокъщите които се чудят как да си продадат трожките,а също и неплатежоспособни родители и съпрузи,стараеши се да "маскират" положението.А нима ако един "начинаещ" рибар отиде на риболов с примерно БМВ Х6 или "Кайен" няма да хване нищо?А дали съпругата получаваща благосклонно от половинката си подарък "Нисан микра" примерно или друга подобна сапунерка защото била типична "женска кола, няма с удоволствие да скочи на педала на една "Панамера" 500 коня?

    Коментиран от #13

  • 13 Кацанова

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    А, нима ще хванеш риба с Х5-ца, а? Нали, докато стигнеш по пътя към водоема ще те хванат поне 2 рибарки...? Статията е вярна - с колкото пл-голям таралясник идеш за риба, шанса ти е по-голям. С Панамефа няма да стигнеш до водоема, по пътя някоя Каракуда ще те йлови и завлече надругаде.... Харесвам Сузуки Балено, но Пандата се провира повече в храстите.
  • 14 Иво78

    9 6 Отговор

    До коментар #4 от "Чиста реклама":

    ПАНДАТА Е НАЙ-ПРОХОДИМАТА ЛЕКА КОЛА,ТЯ БИЕ И ВСИЧКИ СЕРИЙНО ПРОИЗВЕЖДАНИ ДЖИПОВЕ!НЯМА АНАЛОГ!!!ИМАМ ТАКАВА,НАПЪЛНО РЕСТАВРИРАНА С РОЛБАРИ,ХАЛОГЕНИ,ПРИЛИЧА НА ДЖИП.МОГА ДА ТИ Я ПОДАРЯ СРЕЩУ СЪОТВЕТНАТА СУМА.ЩЕ МИНЕ ОТ ТАМ, КЪДЕТО ТИ НЯМА ДА МОЖЕШ И ПЕШ ДА МИНЕШ!!!

    Коментиран от #15

  • 15 Кацанова

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Иво78":

    И аз много харесвам старата Панда, но да е нова. Един съселски гледа крави и разнася млекото с гюмове с такава. Виждал съм го да минава в снега от кравефермата до селото в непочистен път и минава. Новата Панда е хубава, но по-висока. Но мисля, че няма по-проходимо нещо от Сузуки Самурай, там където минава, Панда няма да мине, то е високо, малко и тясно.
  • 16 Пеша

    1 0 Отговор
    Най добрата кола за риба е джимни, тази панда и балено са отдавна по моргите и трудно се откриват читави. Ръждясват още от корицата на списанието и струват двете тази сума.
  • 17 Simson

    9 0 Отговор
    С всяка кола може да се отиде до реката, това че някой хора искат да отидат на 2 метра от мястото е друг въпрос.
  • 18 Boxer

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Morgoth":

    Така е , но парното ползва и ток от акумулатора . След няколко часа двигателя е изстинал, акумулатора е изтощен и шофьора влиза в приключение с манивелата...
  • 19 рибар

    3 1 Отговор
    Тези две коли струват около 500-800 лева едната , 4000 хиляди ще си вземеш доста по голям и проходим джип.Иначе за риба става всяка кола , зависи колко я жалиш и какъв шофьор си.