Last news in Fakti

5 Август, 2018 12:28 1 587 1

Хенри Сехудо детронира Деметриус Джонсън

  • сехудо-
  • джонсън-
  • ufc-
  • mma-
  • титла

Двубоят бе истинско зрелище

Хенри Сехудо шокира света, след като детронира най-великия шампион в историята на UFC Деметриус Джонсън в двубой от галавечерта на UFC 227. Двубоят бе истинско зрелище и продължи 5 рунда. Очаквано Джонсън започна по-добре срещата и опита да повали своя опонент с лолкик. Ударът повлия на движението на Сехудо в октагона. Американецът тръгна остро срещу Деметриус и също опита да събори съперника си с удар в бедрото. При нов опит на Деметриус да нанесе лолкик Сехудо успя да улови крака на действащия шампион в лека категория и да нанесе силен десен.

Вторият рунд бе изключително равностоен и доста често двамата бойци търсеха клинча. Джонсън продължи да залага на тактиката си и да търси лолкик, с който да разклати Сехудо. Третият рунд бе с леко предимство на Деметриус Джнонсън, който нанасяше систематично удари в опорния крак на Сехудо. В един от случаите американецът успя да повали своя опонент, парирайки удара му, но Джонсън възвърна позицията си на лидер в рунда. Четвъртият рунд премина под доминацията на действащия шампион, който почти през цялото време успяваше да нанася удари по Сехудо. Деметриус включи в арсенала си по-чести къси удари.

Последният пети рунд поднесе изненадата. Изчаквателната позиция, която Сехудо бе заел в двубоя, постигна своя резултат в края на срещата. Джонсън опита нова атака с хайкик, който не намери главата на американския боец. Сехудо повали своя опонент и нанесе серия от удари, която и отреди победата в негова полза. Така Хенри Сехудо се похвали с детронацията на Деметриус Джнонсъс и вече е новият световен шампион в лека категория.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Напушляк

    11 1 Отговор
    Мили хора, дайте да ви пиша статиите когато става въпрос за мма, защото на Ивчо му личи ,че е лаик.Какво е лолкик? После с лоукик му нараняваш крачето не е опит за събаряне.Като цяло защо пишете за неща които не разбирате, статиите за самолети са същите пълни с глупости, сигурно и за другите неща са така но не съм толкова навътре в тях.Най-лесно преведете една статия от блийчъррепорт но я преведете грамотно, та който ви чете поне да има удоволствието да чете нещо написано от кадърен разбиращ журналист