Last news in Fakti

5 Август, 2018 13:55 1 642 0

Ботев Пловдив ще прави спешна селекция

  • киров-
  • селекция-
  • локомотив пловдив-
  • ботев пловдив-
  • ръководство

Треньорът на Ботев Николай Киров иска нови преди дербито с Локомотив

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров-Белия ще има среща с ръководството през седмицата. Той се надява да бъдат намерени средства за спешна селекция преди дербито с Локомотив (Пловдив), което най-вероятно ще е на 18 август (събота), информира „Тема Спорт“.

„Канарчетата“ имат доста пробойни и се вижда, че с наличния потенциал ще им е доста трудно да се преборят за място в първата шестица. Ще бъдат търсени защитник, халф и нападател. Дербито с Локомотив почти сигурно ще пропусне централният защитник Димитър Пиргов, който има проблем с менискус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА