5 Август, 2018 17:13 5 759 10

Руснак засне нещо ужасяващо (ВИДЕО)

  • нло-
  • снимка-
  • видео-
  • страх-
  • облак-
  • летяща чиния

Странни неща се случват в Русия... отново. Облак с интересна форма бе заснет над блок в Москва. Това не е просто някакъв облак, а по-скоро прилича на сцена от хорър филм, но не с толкова холивудски блясък, пише Mirror.

Гледката е доста смущаваща. Облакът има форма на летяща чиния и никой не може да обвинява гражданите, че са изпитали паника докато е минавал над тях. Необичайната гледка, която някои скептици наричат "обикновен феномен на времето", е заснета от очевидец, който е забелязал гледката над булевард "Адропов".

На фона на клипа може да бъде чут мъжът, който пита дали това е НЛО. Коментарите под видеото са предимно на изплашени граждани, които недоумяват какво е това в небето над града им. Повечето от тях не си обясняват явлението и смятат, че извънземните вече са на Земята. Те не крият уплаха си от непознатото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    29 0 Отговор
    кое е ужасяващото господа ??? с тия тъпи заглавия търсещи евтени сензации само се забивате надолу

    Коментиран от #5

  • 2 Гъл

    12 5 Отговор
    HAARP!!! Това е оръжието на третата световна война! Това е предвестникът на Края!!

    Коментиран от #7

  • 3 Гост

    9 12 Отговор
    Това за HAARP са глупости! Всъщност няма нищо страшно. Няма оръжие което може да нагрява стратосферата за да сваля противникови ракети. Няма оръжие което може да влияе на психиката на противниковото население. Няма оръжие което може да накара противниковото население да си мисли че си му приятел, докато ти бавно и мъчително го убиваш включително предизвиквайки рак. Няма оръжие което може да влияе на климата и да предизвиква суши и пожари, или дъждове и наводнения на територията на противника. Няма оръжие което може да предизвиква земетресения и цунами. Няма оръжие което може да привлича камъни от космоса и да ги насочват към цели на противника с огромна скорост, маса и енергия, надминаваща ядрена бомба, но без остатъчна радиация. Няма такива неща! Ако имаше да се страхува човек. Но то няма! Спете спокойно деца! Няма страшно.

    Коментиран от #6

  • 4 Bahti

    8 0 Отговор
    НИЕ като Бугари, носим античен ДНК код. Без Страх!
  • 5 Ttt

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    Искат да покажат, че и руснаците имат камери( фото)!
    Руснаците това, руснаците така!
    Руска медия човече...
  • 6 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Разбира се, че са глупости. Това, че в Библията, в Откровение на св. Йоан богослов (Апокалипсис) са описани прояви на такова оръжие - това нищо не значи. Просто съвпадение! Та "Откровението" (Апокалипсиса) е писано преди около 2000 хиляди години! Всичко е чисто и просто съвпадение! За много от хората, приспособени и благоденствуващи в съвременния свят, "Откровението" изглежда като бълнуване на замъглен мозък. Такова оръжие е невъзможно! Представяте ли си! Необходими са мегавати мощност на енергията, предавана с електромагнитни вълни. Трябва много прецизно нагласяване на честотата и много ниски честоти, за да се получат резонансни явления в земната кора и атмосферата. Още малко ще кажете, че и градушката с големина на портокал е причинена от това оръжие? Това е смешно! Необходимо е много сложно модулиране на сигнала, за да може да повлияе на нещо толкова сложно като мозъка. Няма такова въздействие. Просто хората не полудяват, а са под въздействие на стреса на съвременния живот. А привличането и управлението на астероиди си е направо абсурд! Както и дистанционното пренасяне на енергия! Това е абсурдно! Няма такова оръжие! Не се бойте!
  • 7 moiraine

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гъл":

    Не очаквайте твърде много от края на света. Прекалено е хубаво, за да е истина.

    Коментиран от #8

  • 8 Гъл

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "moiraine":

    То и притежанието на частна яхта за 200 милиона долара е твърде хубаво за да се случи. Но въпреки това, частните яхти за 200 милиона и повече долари не са чак толкова малко. Значи "твърде хубаво за да се случи" не е аргумент. Случва се! И твърде хубавото се случва! Зависи само на кого се случва.
  • 9 Bahti

    6 0 Отговор
    Помнете и Запомнете, че НЯМА БЪЛГАРСКО ЗНАМЕ ПАДНАЛО!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.