6 Август, 2018 16:47 1 789 8

Дилиън Уайт не смята Кубрат за претендент за световната титла

  • дилиън уайт-
  • кубрат пулев-
  • световна титла-
  • тежка категория-
  • бокс-
  • бой-
  • бойни спортове

Кубрат Пулев не е сред претендентите за световната титла в тежка категория според Дилиън Уайт. Британецът се уплаши от бой с българина, но след това победи новозеландеца Джоузеф Паркър. След този успех той ще има правото да предизвика американеца Дионтей Уайлдър.

Според Костотрошача, както е известен Уайт, сред претендентите за титлата влизат Дионтей Уайлдър, Джоузеф Паркър, Антъни Джошуа, Тайсън Фюри и той самият, предава topsport.bg.

"Това са петте имена в моя списък, които си струва да бъдат гледани и да се бият за световните титли. При това в момента Тайсън Фюри е посмешище, което няма нищо общо с бокса и е на едно много посредствено ниво. Ако действително иска мач, да заповяда, чакам го, до декември съм на разположение", хвърли ръкавицата Уайт.

Пулев от своя страна очаква търга на 9 август, четвъртък, след който ще стане ясно кога и къде ще се проведе боят му с Хюи Фюри. Надеждите са двамата да се срещнат в края на октомври в зала "Арена Армеец" в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ассев

    22 4 Отговор
    Кубрат никога не е бил претендент за световната титла, просто човека си има едно ниво на игра и до там. Уайт не се е уплашил от него, просто не се разбраха за парите, направи достоен мач с/у Паркър. Уайлдър ще разпилее Уайт, сигурен съм. Фюри ако не влзезе в старата си форма, когато игра с/у Клинча, ще бъде разпилян от които и да е от тези момчета.. Най-интригуващата среща ще буде Джошуа с/у Уайлдър, но нека първо да видим чичо Поветкин как ще се представи с/у Джошуа. Със здраве :))

    Коментиран от #3, #7

  • 2 bodysnatcher

    20 1 Отговор
    Bodysnatcher е псевдонима на Уайт и как точно го преведохте костотрошача. Тотаелн кликбайт и в загалвието, в случая Уайт не е коментирал нищо конкретно за Кобрата, но загалвието е все едно точно за него е говорил. Всичко се връща да знаете, а новините ви са 90% боклук. Спирам да ви чета.
  • 3 Будалата

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ассев":

    Много точен коментар. Но това е реалността.
  • 4 гост

    10 1 Отговор
    Само за справка, мачът на Кубрат с Кличко беше за световна титла, не е като да не е бил претендент, в момента се намира на 2-ро място в ранг листата на Международната боксова федерация и при победа над Хюи Фюри ще стане главен (задължителен) претендент за една от титлите на Джошуа. Със здраве.
  • 5 коврата

    16 3 Отговор
    КОВРАТА няма бой от 2 години,какво го коментираме
  • 6 Грешиш Уайт

    11 1 Отговор
    Кобрата е претендент за световната титла за ветерани-неудачници.След като Кличко го отъркаля като мечка на панаир,кариерата на Пулев на практика приключи.
  • 7 разбирач

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "ассев":

    Ева го ... ти направо разбираш много ве. Боксирал ли си се някога? Кво каза за Фюри, че който и от тези 5-ма да го хване ще го бие така ли?
  • 8 Подхуев

    7 1 Отговор
    Пулев игра един истински мач - и загуби от Кличко.Зауерленд му подбираха противници на които плащаха за да не му е трудно и да трупа рейтинг и победи.Бутаха го до мач за титла заради парите от тази среща - и толкоз.След това се оттеглиха от него, а сега се мъчи да намери нов мениджър дето да го добута до нов такъв мач, но това е невъзможно - един път вече се е доказал, че нивото му е много, много по-ниско от това за печелене на титла.Никой от основните играчи няма да играе с него, защото неможе да продаде скъпо боя - няма да има кой да плати за да гледа Пулев!Е, това е основната истина , защо няма мач от 2 години!За Джошуа, Фюри, и особено за лудия Американец - ще е много опасно и не здравословно въобще да излиза дори и в уреден мач, че ако го уцелят неволно по-здраво, ще отидат много време и пари по болници!