7 Август, 2018 17:30 2 607 11

Гарга гарвану Очите не вади!

  • митьо очите-
  • корнелия нинова
Гарга гарвану Очите не вади! - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността на местната структура, трай си и не понасяй негативи заради решение на предишното ръководство на партията. Разбира се - категорично отхвърлих тези препоръки. И не само, че няма да послушам съветите - да си мълча и да се сниша, а много категорично ще заявя: няма наши, няма ваши.

На този модел трябва да се сложи край". С тези прочувствени слова в личния си профил във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира случая "Бенчо Бенчев" - общинският съветник от Бургас, който беше арестуван като човек, приближен до Димитър Желязков-Митьо Очите.

Август е, нормално е наред с чупенето на температурни рекорди да има чупене и на тъпомерни постижения. И дори втората дисциплина дърпа по-здраво – лятото е малко хладно, поне в България, което предразполага към силни постижения. Да видим сега какво НЕ каза Корнелия Честната, която винаги се бори със системата от лъжи, корупция и престъпност.

Първо – кои са тези, които ѝ дават такива съвети? Публично да каже, щом ще е честна. Второ – след като на този модел трябва да се сложи край, да погледнем специално кой води БСП в Бургас? Г-н Евгений Мосинов съвсем не е фигура с по-малка популярност от "Ролс-Ройс"-а на Бенчо Бенчев. Другарката Нинова защо не вземе отношение за миналото на г-н адвоката като юристконсулт в Царево, при Петко Арнаудов?

Интересно и защо преди 10 години беше изпробвана остротата на едни ножове точно по кожата на Мосинов? Нали сега гледаме репутацията? И дали такива като Бенчев и Мосинов са един и двама в червените редици – да питаме ли? Въпроси, въпроси - ако на всички бъде отговорено, на БСП колко членове ще ѝ останат?

Мила другарко – няма как хем лъвица, хем мекица. Всеки с капка мозък в главата отдавна е разбрал – единствените съществени разлики между партиите в парламента са в абревиатурата и в подхода. Едни предпочитат да вожд да разпределя суджуците, други пък я карат на принципа "аз вожд – индианец който ще". И в двата случая на данъкоплатците им текат очите!

Коментар на Ивайло Ачев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червената буржоазия и олигархия

    20 5 Отговор
    разбра че е разкрита за срастването си с мафията и се чуди какви лъжи да завърти пред простолюдието.Аз лично напускам Партията, ще се радвам ако има и други честни българи да ме последват
  • 2 Ахаха

    15 2 Отговор
    Интересното с Мосинов е , че масово работи в защита на бизнесмени от ГЕРБ, а иначе е в листата на БСП. Ето това показва българската реалност и защо няма опозиция в Бургас. Същия е и Бенчо Бенчев. Всички знаят , че е супер близък с Герберските и ДПС кметове и бизнесмени, а иначе е от БСП. Явно това са хора, които плащат и на едните и на другите

    Коментиран от #3

  • 3 Така е

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ахаха":

    Ми те половината от БСП гласуват за ГЕРБ , ама не казвайте на Нинова.
  • 4 Бат Вальо

    8 6 Отговор
    Море како, може ГЕРБ и патриотите да имат черни каси, ама са умни и тях не ги хванаха, а вас с Румката ви хванаха, яко загазихте ... айде ся за ръчички и вън от политиката ... и не само вие двамката ...
  • 5 Гоуст

    14 1 Отговор
    Много добре го е казала Другарката Нинова" ...категорично ще заявя: няма наши, няма ваши"-всички сме апаши.
  • 6 Гост

    9 4 Отговор
    Май от жегата ГЕРБ изпушиха! Отчаяни опити да докажат, че борят престъпността, при който престъпника остава ненаказан, а политическия опонент го отнася! Жалки сценки!
  • 7 Голям прос

    10 0 Отговор
    Хубави ябълки, ама червиви отвътре. Какво се заблуждавате и поддържате тоя и оня. Всичките са мафиоти, разпределили са си държавата и на власт е този който прецака другия. Отнасят го обикновените хора. Как може Пеевски и др. да декларират 30млн. дивкденти! От какво? С какво е закупено. Няма НАП, срастнал се е с мафията. И ДАНС са същите.
  • 8 Иванов

    7 5 Отговор
    Ей лешове, кой срина Истанбулската конвенция, която щеше да обърне половете на децата ви, а вие да се чудите да се бесите или да се давите? Нинова я срина! Да не съм чул да оръквате жената, защото знам всички турски магии и ще ви накарам да си захапете шишарките!
  • 9 Консултант

    5 1 Отговор
    Какво е партия? Множество от хора събрани и обединени от едни и същи цели, идеи, възгледи и визия за обществения живот. Как може кака Пена и бай Добри с 200 лв. пенсия да имат едни и същи цели с Корнелия и обкръжението и. Едните се борят да оцелеят, а другите се борят да си запазят и увеличат милионите.
    БСП ако искат да имат някакво бъдеще, трябва вътрешно да се реформират да се изчистят от крадците на прехода да си изберат нови лидери с чисто минало и ляво мислене. Но това на практика е невъзможно да стане точно в тази партия. За обикновенните членове на партията е най-добре да се опомнят навреме и да се преорентират към нови политически сили.
  • 10 Бай Ганьо

    6 3 Отговор
    Защо не се говори за апартаментите на Цветан Цветанов, а може би такива новини медиите огласят само еднократно, а с други всеки ден се промиват мозъците на обществото.
  • 11 Гинка

    1 0 Отговор
    В момента кой е на влас че ще говорят затях Много ясно че щеговорли протиф Комунистите нямада говори протиф Герберите Ако има един Апартамет че три ако има стохиледи лева в банката казват триста хиледи прет журналиста като застане БСП и ГЕРП вище как немудава да говори данему излизат спатиите на Герп дане чуе народа Така един от Герп беше при кихимян журналиста искара един лис от компютъра и показва каде имал свободни работни места и кихимяноф пита това вярнолие и той се хили знае че мами народа Герп какво прави че ще има работни места лъжа и измама