Семейство Бекъм преживя кошмар в Индонезия

7 Август, 2018 14:25
4 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2085
Автор: Денис Джамбазов

Семейство Бекъм е преживяло истински кошмар в Индонезия. Оказа се, че Дейвид Бекъм, Виктория и четирите им деца били на почивка там по време на мощното земетресение, което разтресе остров Ломбок и отне живота на мнозина.

Прочутият британски футболист и неговото семейство са пристигнали на остров Ломбок ден преди земетресението с магнитуд 7 по скалата на Рихтер, предаде „Дейли мейл“. Този остров и остров Бали бяха най-близо до епицентъра на труса.

Най-малко 142 души загинаха в Индонезийския архипелаг, а стотици други бяха ранени. Семейство Бекъм са преживели ужаса на земетресението, защото се намирали на 100 километра от епицентъра. Те са се разминали невредими, посочват британските медии.

Децата на известната двойка Бекъм – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, са били силно стресирани от събитията, но са се разминали невредими. Десетки постройки в Бали и Ломбок се срутиха след земетресението. Местните власти продължават да издирват оцелели под руините. Все още има хора, които са в неизвестност.