Last news in Fakti

10 Август, 2018 10:45 28 768 20

Дъщерята на Шарлопов в голяма имотна инвестиция

  • шарлопов-
  • инвестиция-
  • хотел-
  • наследници

Половин година след смъртта на един от най-успешните бизнесмени у нас – Стефан Шарлопов, първородната му щерка Ева е подхванала мащабен строителен проект за 4 млн. лв. в Сандански. 55-годишният собственик на верига от хотели "Шарлопов комплекс" издъхна през февруари от сърдечна недостатъчност, а бизнес делата му бяха поети от неговата щерка от първия му брак Ева Шарлопова-Гергинова, припомня Plovdiv24. Още преди смъртта на българския Доналд Тръмп младата дама бе изпълнителен директор на "Шарлопов Груп" и бе дясната ръка на татко си.

Макар и с минимален дял от наследството, веднага след смъртта на татко си, Ева започнала ново бизнес начинание в негова памет. Още миналата година Шарлопов направил първата копка на нова 5-етажна сграда до съществуващата хотелска част на 5-звездния "Парк Хотел Пирин", но внезапната му кончила замразила работата.

Първоначално срокът за изпълнение бил 14 месеца, но трагичните обстоятелства попречили да бъде спазен. В момента кипи усилена ремонтна дейност на обекта и до края на годината новата хотелска част щяла да бъде открита. Целта била един от най-посещаваните хотели в района да привлече още повече туристи и да превърне Сандански в топ дестинация за почивка.

Освен баровския "Парк Хотел Пирин", семейството на Шарлопов наследи 4-звездния "Янтра" във Велико Търново, хотел "Мургавец" на Пампорово и тузарския морски комплекс "Созополис" край Созопол, състоящ се от 52 обзаведени по последна дизайнерска мода къщи за отдих.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един друг

    59 7 Отговор
    Не мащабен, а направо грандиозен строителен проект - 5 етажа и 2 млн. евро. Какъвто ни е бърлгарският Трамп, такъв ни е и мащабът...
  • 2 Всеки си плаща рано или късно

    57 2 Отговор
    Смееех, пародия на българския бизнес! А как е започнал никой не знае, ааааа сетих се случайно е купил нещо евтино и после го е продал скъпо май ябълки по спомен:-)

    Коментиран от #3, #19

  • 3 бедняка милионер

    49 71 Отговор

    До коментар #2 от "Всеки си плаща рано или късно":

    Завистници некадърни, вземете и вие направете като него! ама сте мижитурки които само могат да чукат клавишите по цял ден, вероятно единственото нещо което можете да направите сами е да си избършете задника след клозета на село. Е тва сме всички българи, завист и само завист. Правете си компотите и лютеницата на село и оставете кадърните хора да правят бизнес и да се развиват както си искат. нещастници умрели!

    Коментиран от #6, #9, #10, #12, #14, #16

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СВЕТЕЦА

    15 7 Отговор
    ТАЯ ЩЕ И ПРЪСНА ДЗЪМБАТА В ХОТЕЛА
  • 6 пробвал

    51 8 Отговор

    До коментар #3 от "бедняка милионер":

    Пробвали сме, ама като си нямам "чичо Владика", бързо конкуренцията,на която е се помагаше ни унищожи! Така, че не дрънкай глупости!
  • 7 Киликанзера

    22 5 Отговор
    Виагра на никой не прощава, да си милионер и да се тъпчиш с тая отрова е тъпо!
  • 8 Рони

    56 2 Отговор
    Интересно защо в нашия град образованите хора не можаха да успеят с бизнеса, а всички бивши мутри станаха бизнесмени и ,,земеделци" милионери

    Коментиран от #11

  • 9 Номенклатурчик

    34 1 Отговор

    До коментар #3 от "бедняка милионер":

    С удоволствие бих направил много повече.
    Само чакам и на мен някой бивш член на политбюро да ми хариже няколко десетки милиона,крадени,народни пари.
  • 10 Антон 1

    17 4 Отговор

    До коментар #3 от "бедняка милионер":

    Сега ще се намери някой , който ще ти направи забележка за правописа ! После ще ти обяснят , как само хората поставящи запетай трябва да са богати и накрая ще се чудиш , къде остава въпроса с работата и търговския нюх !

    “ Продължаваме напред “ , както казва един друг смешен българин !
  • 11 Антон 1

    25 4 Отговор

    До коментар #8 от "Рони":

    Ами защото да си образован , не значи автоматично :
    1. Да можеш, да продадеш труда си ! Много отличници си остават просто отличници !
    2. Да си трудолюбив !
    3. Да имаш нюх за бизнес !
    4. Да си комуникативен !
    5. Да можеш , да работиш в екип !
    6. И много още .....

    А , иначе тезата , че на всички богати в БГ са раздадени куфарчета е лансират най - вече мурзеливите ! Много комплексари така оправдават собствения си неуспех ! Ами все има начин бе умници ! Обущар буди , ама най -добрия ! Пет ремонта по 5-8 лева на ден , по 30 дни .... и т.н ! И това е минимум , ако си добър !
    Иначе 1000 били малко ! Ами по-добре са от нищо !
  • 12 545

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "бедняка милионер":

    Не че ти пука но щях да ти дам плюс ако не беше втората половина на коментара ти , защо забърка обикновените хора , традициите им , наследството им ще кажеш че е нещо лошо че си произвеждат с честен труд храната по бабини тадиции
  • 13 МG на работа

    15 5 Отговор
    Хора Който го може го Може. Бог да го прости Шарлопов. Гледам да все още интервюта с него Страхотен човек от евала. Благ човек. Умен. Разумен. То не е само да имаш пари важното е какво ще направиш с тях и т н т. Защо вие яд на хора като него. Хубаво е да има хора като него. Бог да пази Велика България.
  • 14 Мари

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "бедняка милионер":

    Аз никога не прочетох , нещо хубаво за преуспели българи....Не знам защо е тази завист ...По какъвто и начин да ги е спечелил, имал ум в главата за да ги разиграе..даже и от ябълки...
  • 15 Анонимен

    6 0 Отговор
    Ох , тя била замесена в далавери, и само кой го казва ,, а бе , просто няма тях кой да разследва, всички комисии са тях ни , Цветанов акции правеше ама още една корупциона, схема не е открил и разкрил ,, да почва от герб най напред , предимството е тяхно все пак ни майката разкатават
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Bil

    6 1 Отговор
    Не разбрах,защо на снимката е онова костово тролче също кат крастава жаба?
  • 18 Гост

    2 0 Отговор
    До н8 - образован не е равно на човек, който разбира от търговия. Всички имаме образование, но се храним от професионалния си опит. Сато си чел Цицерон не значи че разбираш каналите на дистрибуция, търговска политика, структура на цената, продажби и т.н.
  • 19 призрачен ездач

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Всеки си плаща рано или късно":

    Не са ябълки. Препродал е вестникарска хартия в началото на 90-те, когато е била дефицитна. За един ден е изкарал начален капитал, не малко пари. Има книга написана за него. Вземи я прочети пък тогава говори.
  • 20 цако

    0 0 Отговор
    по времето на тато на пет етажните сгради за 4 милиона им викахме просто панелки