Last news in Fakti

8 Август, 2018 10:26 4 532 7

Суетата, Бенчо...

  • бенчо бенчев-
  • митьо очите-
  • скандал-
  • бсп-
  • герб

БСП е толкова далече от властта, колкото и преди скандала

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Случаят "Бенчо" не променя познатата ни родна политическа картинка абсолютно с нищо. БСП е точно толкова далече от властта, колкото и преди зърненият бос да потърси общ подслон за себе си и черноморското страшилище Димитър Желязков. Борисов реши да унизи Корнелия Нинова, като използва едно от най-силните оръжия за целта - снизхождението. Нямало да я упреква за Бенчев. Оставаше и повелителят на суджуците лично да тръгне да си мери дълбочината на тинята в собственото блато с това на опонентите. Затова и пусна вечните дежурни по скандал Антон Тодоров и Тома Биков, докато Цветанов ги прикриваше с огън от фейсбук.

А Бенчо, подобно на всички по-заможни люде у нас, изрази възхищението си от Борисов, с което занули ефекта анти-БСП от скандала, който набираше като цирей. Намесата на Кадиев с гостуването на Борисов в Меден рудник дооскуба всички дивиденти за ГЕРБ от разигралия се водевил.

Накрая всички се разграничиха от Бенчев - и БСП, и ГЕРБ, дори болниците в Бургас, които отрекоха той да лежи в тях, съсипан след сеира.

За 31% от читателите на ФАКТИ случаят е постановка, целяща дискредитирането на БСП като алтернатива на управляващите. 32% са на обратното мнение - Бенчев няма никаква работа при човек като Очите и за постановка не може да се говори. Според 33% от читателите, което може би е най-важният извод, и без, и със скандали от този род, БСП не може да е алтернатива на ГЕРБ.

Постановка или не, хората не видяха нищо различно и нищо ново не научиха. Ние това много добре си го знаем, както казваше Светльо Витков. Бенчев и хората от неговия сорт би трябвало да внимават с кой точно обществен Торбалан си хортуват, след като им е толкова важно да заемат високи обществени длъжности. По-сдържаните тарикати от Бенчев си имат придворни във всеки Общински съвет у нас, които работят кротко и упорито за интересите им, но... суетата, Санчо.

Единствената висока класа в тази глупава история бяха автомобилите, чиито марки и модели бяха снимани и споменавани, докато течеше драмата. Тук на г-н Бенчев не можем да кажем и копче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен поглед

    29 1 Отговор
    Милене, защо се политизират криминалните действия на тези индивиди?
    Вместо прокуратурата да се заеме да разследва престъпната дейност на Очите и на неговите ортаци, поредната престъпна схема се превърна в политическа вакханлия?
    Защо? За да се отклони вниманието на обществото от срастването на престъпността с властта? За да се омаловажат престъпленията на и нарушенията на закона на Бенчо и Очите?
    Защо не се задейства прокуратурата, съда и следствието, а случаят се разглежда, като някаква политическа битка?
    Скандал? Сега на престъпленията така ли им казват? Значи и Очите е скандалджия.
  • 2 Пенчо

    17 1 Отговор
    Ако не се покажа колко съм богат, защо са ми тези пари ...
  • 3 Двуличие

    6 7 Отговор
    Случаят показва начина на налагане на воля на управляващите с оплюване, разпостраняване на догатки-клюки,набеждаване и съчаняване на пошли и неверни истории за заблуда на общественото мнение. Тия интиги ги въртят против народа и срещу който и както им изнася.
  • 4 ПЕЕВ

    9 4 Отговор
    ПЕНЧО Е КОМУНИСТ ЗАЩО НЯКОИ ВИЖДАТ ИНТРИГА.ЧОВЕКА СИ ПРИЗНАВА ЧЕ Е НАЛИВАЛ ПАРИ В БСП.ДАНС ДА СЕ ЗАЕМЕ.
  • 5 Ахаха

    20 7 Отговор
    Бенчев е от БСП само за да влезе в общинския съвет, иначе в бизнеса главно бачка с Гербаджии. Същия е Мосинов, чийто клиенти са главно от Герб, но иначе е в листата на БСП. Така че Герб да не се правят на учудени, а да покажат чий институции помагат на Бенчо и от коя партия са ръководени. Нали ОДП Бургас се контролира от Герб, тогава защо се говори за покровителство върху БСП бизнесмен и крият акцията от Герберската Бургарска полиция? Значи за Гербаджиите няма червени, зелени и сини бизнесмени, а има само кинти?? Истината е, че мафията е в управлението, а бизнесмените бачкат за да отчитат пара на тях и като спрат да отчитат стават ей такива акции
  • 6 Прометей

    5 0 Отговор
    ...БРИЛЯТНО....БРАВООО,,,,,
  • 7 Бай Ганю

    3 0 Отговор
    Всичките са маскари