9 Август, 2018 15:41 4 991 1

Свалят филм на Джони Деп от големия екран, съдят актьора

  • джони деп-
  • съд-
  • съдебно дело-
  • филм-
  • кино

Най-новият филм на Джони Деп - "Град на лъжи" мистериозно беше свален от големия екран месец преди премиерната дата. Филмът, който документира полицейското разследване на смъртта на двете големи имена в рапа - Notorious BIG и Tupac, трябваше да излезе по кината на 7 септември. Все още няма нова премиерна дата за лентата, пише Mirror.

Смята се, че причината за отлагането е съдебно дело заведено срещу звездата във филма - Джони Деп. Сет мениджърът Грег Брукс по прякор Роки твърди, че Деп го е ударил, а след това му е изкрещял: "Давам ти 100 000 долара, ако ме фраснеш в лицето сега!"

Според съдебното дело, заведено в Лос Анджелис на 6-и юли, Брукс е бил уволнен 3 дни след като е отказал да подпише споразумение, което му дават право да съди актьора заради инцидента.

През това време Деп и бившите му бизнес мениджъри постигнаха споразумение в съда за милиони долари по отношение на финансите на актьора. Джони осъди мениджърската компания, която се занимаваше с финансите му, през януари 2017 и ги обвини в измама, кражба и лошо управление на финанси, а те отхвърлиха всички изброени обвинения.

Компанията управляваше средствата на актьора в продължение на 17 години, докато той не ги уволни през 2016. Той ги осъди за 25 милиона долара. Компанията обаче на свой ред осъди Деп за 550 000 долара неплатени такси.

Директорите на мениджърската фирма твърдяха, че актьора не е преценявал добре харчовете си и е пръскал безразсъдно парите си за луксозни къщи, вино, произведения на изкуството, както и топ, който да разпръсне праха на писателя Хънтър С. Томпсън.

Делата трябваше да започнат на 15 август, но се говори, че двете страни са постигнали споразумение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 deadman1488

    0 0 Отговор
    остайте 4илеко да се развива щастливо без ванеса