Last news in Fakti

10 Август, 2018 08:29 7 493 10

Гардовете от „Аркус“ казвали „шефе“ на Очите

  • митьо очите-
  • охрана-
  • аркус-
  • бенчо бенчев

Зърненият бос Бенчо Бенчев е получил безвъзмездно 30% от акциите в охранителната фирма “Аркус Сигурност- Бургас” след разстрела на Александър Алексиев – Сашо Водолаза. Личният телохранител на Митьо Очите бе застрелян през юни 2016 г. в ресторант “4you”, а наследниците предоставили без пари дяловете му на заместник-председателя на Общинския съвет в Бургас и така богаташът Бенчев получил от собствеността на “Аркус”. Това разказа пред Би Ти Ви Иван Владимиров, който е управител на охранителната фирма и също държи част от акциите.

Владимиров е бивш полицейски началник, командвал РПУ-та и “Криминална полиция” в Бургас. Той познавал Митьо и в миналото го “профилактирал”. Синът му – Методий Владимиров, който е зам.-шеф на Бургаския затвор, също познавал Очите, но не бил негов авер, както го клеветели затворниците.

Митьо Очите бил назначен в “Аркус” през 2015 г. като консултант, за да се социализира, но управителят Владимиров няма разумно обяснение защо охранителите казвали “шефе” на Очите. “Може би изпитват респект към биографията му”.

С оферти с ниски цени фирмата “Аркус” е спечелила обществени поръчки за близо 250 000 лв. на общините Несебър и Айтос, на НОИ в Бургас и др. Фирмата охранява и бургаската погребална агенция, чийто катафалки бяха палени на няколко пъти, а собственичката бе изнудвана да отчита по 100 лв. след всяко погребение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    32 1 Отговор
    Абе още ли ще ни занимават с тая измет - очите, ушите, зъбите ... няма ли край, няма ли оправия, а младите ги имитират, защото и те искат да имат - колите, жените ...
  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    24 4 Отговор
    Тва са пипалата на управленската шаика те ги създадоха да тормозят народа

    Коментиран от #4

  • 3 JHO

    20 1 Отговор
    Няма лошо те и полицаите му викат в Бургаско - шефе.
  • 4 garbage

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Това са част от клана на партията опозиция която власт ще види през крив макарон!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мумбай

    4 0 Отговор
    Гадовете, кокоркото, комуниста и мангото.
    Сериен филм, индийска продукция.
  • 7 Che

    1 0 Отговор
    Тези гардове работеха с една голяма сега бивша гръцко-бг банка, ако закъснееш с вноската за лизинг ти тропат на вратата/главата да си платиш.
  • 8 Пламен

    4 0 Отговор
    Ето, август ще мине, и най-важното в ДЪРЖАВАТА е един арест на шайка престъпници. Е браво! Журналистите, продължавайте да раздувате!
  • 9 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    Е КВО ДА МУ КАЖАТ
    КАТО Е НЕГОВО
    ЧЕТЕМ НЯКАКВИ ТЪПНИ
    ЩЕЛИ ДА ГО УВОЛНЯТ Е ТО НЕГОВО
    КВО ДА ГО УВОЛНЯТ
  • 10 Усмивката

    1 0 Отговор
    Пуснете и песента „Може би” на Сигнал към клипа .С може би се тълкуват много случайности от близкото(30г.)ни минало.И това е от устата на врял и кипял полицай. Мамма миа.Къде е адресът на Борн .Само той ши ги упрай