10 Август, 2018 10:17 7 952 12

7 ритуала за привличане на богатство

  • ритуал-
  • поверие-
  • пари-
  • привличане-
  • богат

И няколко забрани, които трябва да спазвате, ако искате да сте богати

7 ритуала за привличане на богатство - 1
Снимка: Shutterstock

Привличането на богатството, плодородието и благоденствието е вълнувало хората от древността до днес. Народните поверия от различни краища по света ни разказват за тайнствените ритуали и практики, които хората от незапомнени времена до днес са прилагали и продължават да спазват, за да извикат, съхранят и удвоят богатството си.

1. Изберете портмоне с червен цвят

Веднъж добити, парите трябва да се съхраняват правилно. Портмонето е добре да е червено. Предците ни са вярвали, че червеният цвят притежава магическата енергия да привлича богатството, пише woman.bg. За подсилване на магическото действие някои съвременни шамани съветват вътре в портфейла да се постави хартия или картонче в червен цвят.

2. Подредете парите в портфейла в йерархичен ред

В портфейла банкнотите трябва да са подредени по йерархия, а не пръснати хаотично. Това помага на Вселената да разчете вашето желание към увеличаване на сегашното ви състояние.

3. Не бързайте да харчите

Когато се сдобиете с голяма сума пари, не бързайте да я харчите. Изчакайте до следващия ден, когато парите са пренощували поне една нощ у дома.

4. Поставете в дома си едно или повече от тези растения в саксия

Растения като мушкатото, коледната звезда, цикламата и всички останали, които са със заоблени листа, имат силата да привличат благоденствие в дома. Задължително е цветето да е цъфнало и да е с розови, оранжеви, светлосини, червени, жълти или бели цветове, които са с благоприятни вибрации. Избягвайте видове с тъмночервени, пурпурни или виолетови цветове, както и екземпляри с бодли или остри, мечовидни листа, които притежават специфичен вид енергия, заложена в тях за самозащита. Важно е да говорите всеки ден на цветето и да полагате необходимите за неговото добро състояние грижи. Вечер преди лягане напишете желанието си на бележка и го поставете до цветето. Не бива да прекалявате с исканията си, концентрирайте се върху най-важното.

5. Дръжте банкнота пред огледалото

До огледалото в антрето дръжте банкнота, която да се оглежда в него. Дори и да отсъствате, магията ще действа. Парите ви ще се множат от само себе си.

6. Връщайте заем сутрин

Вселената дава нов стимул и енергия за привличане на богатството на онези, които са платили заетите пари в началото на новия ден. Когато сме изчистили съзнанието си от тегобата на задължението, ние сме готови с пълна енергия да черпим от благата на живота.

7. Дрънкайте с монети в началото на всеки месец

В началото на всеки месец дрънкайте с монети и финансите ви ще растат с напредването на месеца. Поставяйте монети в джобовете на зимните си дрехи в гардероба до другата зима.Присъствието им там ще привлече още пари в джобовете и на другите ви дрехи извън него.

А ето и няколко забрани, които е добре да спазвате, ако искате да сте богати:

Нищо вкъщи не трябва да тече - поправете крана на мивката, ако от нея постоянно капе. Обърнете внимание и на казанчето. Ако постоянно тече от тях, изтичат и парите ви.

Не събирайте трохи с ръце от масата след ядене, че ще обеднеете.

Не давайте сол или хляб на съседката, защото парите ще идат при нея.

Поставяйте по 1 люспа от никулденския шаран в портмонето си или няколко - в купичка у дома.

Никога не оставяйте портфейла си празен.

Не дръжте ключовете на масата.

Не поставяйте чантата на земята и не вдигайте дребни монети от земята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 балама

    6 1 Отговор
    Не бе - взимате една ябълка, лъсвате я, продавате я
  • 2 ииииииииии

    4 2 Отговор
    Най важното-трябва да си джфтар...и никога да не връщаш заемите си-що нарот станаха така кредитн милионери..

    Коментиран от #3

  • 3 нормален

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "ииииииииии":

    А, пречи ли много, ако си грамотен?
  • 4 Врач Шаман

    7 2 Отговор
    Всичко написано е 100% вярно. Пробвайте за един месец и ще забогатеете много. Ако нещо не се получи, единствената възможна причина е че сте омагьосан(а). Развалям магии всякакви, само 499 лева на сеанс, обикновено от първия сеанс сте напълно изчистени и бързо ще привлечете голямо богатство, здраве, кариера, секс и всичко каквото си пожелаете. (*в редки случаи се налага да проведем до 12 сеанса за да сме сигурни че сте 100% освободени)

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Дочка

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Врач Шаман":

    Уважаеми господин Врач, спешно се нуждая от Вашата помощ, много съм омагьосана, моля помогнете! Чувала са толкова много добри неща за Вас, но си мислех че услугите Ви са много скъпи и помагате само на богаташите. А то се оказа че всеки може да си позволи да разкъса веригите на магията срещу една съвсем резонна, дори много малка сума. Моля обадете ми се на 0878-557-309 да ме запишете, Дочка Димитрова, живея в Джулюница но често идвам до София.
  • 6 хаха

    3 3 Отговор
    Има ли хора което да вярват на тези простотии?
  • 7 коки

    5 2 Отговор
    Аз са чудя що Бил Гейтс е толкова богат а то по цял ден ритуали за богатство прави
  • 8 Religious Woman

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Врач Шаман":

    Всичко това е от дявола! Ти си слуга на сатаната! Общуваш с падналите ангели, тоест демоните и бесовете! ВСИЧКО ТОВА Р МЕРЗОСТ И ОТВРАТИТЕЛНО ПРЕД ОЧИТЕ НА НАШИЯТ МИЛОСТИВ И ВСЕМОГЪЩ ГОСПОД БОГ!!! ОСТАВИ ДЯВОЛА И СЕ ПОКАЙ ПРЕД ГОСПОД, ПОИСКАЙ ПРОШКА И БОГ ЩЕ ТИ ПРОСТИ!

    Коментиран от #10

  • 9 Ахаа

    1 1 Отговор
    Те за това ли седем човека на месец стават милионери в наща страна
  • 10 Врач Шаман

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Religious Woman":

    С уважение ще си позволя да не се съглася с Вас, госпожо. Аз просто помагам на хората в нужда. От дявола, трижди проклет да е, са магиите които развалям.

    Коментиран от #11

  • 11 Дрън-Дрън

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Врач Шаман":

    Айде бе, шантажор долен, права е жената. Ако беше слуга на Господ, нямаше да искаш пари, за да помагаш! Нито 500, нито 5 лв. Божиите слуги помагат безкористно, стига да могат и Господ да им е дал тази дарба. Не те е срам! От дявола си, лицемер подъл и лъжлив.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.