10 Август, 2018 12:15 6 866 5

Това са новите смарт часовници на Samsung

  • samsung-
  • смарт часовничи
Това са новите смарт часовници на Samsung - 1

Едновременно с анонса на Galaxy Note 9, южнокорейската компания Samsung представи и новите умни часовници Galaxy Watch, които вече ще се предлагат без приставката Gear в моделното си обозначение. Джаджите ще се предлагат в два размера (46 и 42 мм), в три разновидности и отново ще се зареждат индуктивно. Новите умни часовници са снабдени с мрежови връзки 3G и LTE.

Това са новите смарт часовници на Samsung

Най-големият от тях е с 1.3-инчов дисплей. Всички нови часовници са със Super AMOLED екрани и със стъкла Corning Gorilla DX+. Разполагат с двуядрен процесор Exynos 9110 с тактова честота 1.15 гигахерца и издържат на вода до пет атмосфери. От наличните опции интерес представляват още модулите Wi-Fi b/g/n и Bluetooth 4.2, както и навигацията A-GPS.

Това са новите смарт часовници на Samsung

Операционната система Wearable OS 4.0 и е базирана на Tizen. Капацитетите на батериите са 472 мАч и 270 мАч, съответно за 46--милиметровото и за 42-милиметровото устройства. В САЩ и в Корея новите часовници ще постъпят в продажба още през този месец, а в Европа и у нас, те ще се появят на 15 септември. Цените ще са от порядъка на 350 евро.

Това са новите смарт часовници на Samsung


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    5 1 Отговор
    Купил съм си такава играчка с доставката за 30лв, няма сим и джипиес. Какви са тия 700лв. Проблем са настройките с тия кебапчета. Жената с труд го настройва с кутрето.
  • 2 ойе

    5 1 Отговор
    Часовник за Балъци. .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Mvp

    2 0 Отговор
    Слагайте още електроника по вас пък се чудете що сте болни ???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.