Last news in Fakti

10 Август, 2018 14:09 14 764 27

Симеонов: Ако Очите проговори за властта, ще му подаря кашон цигари за панделата

  • валери симеонов-
  • димитър желязков-
  • митьо очите-
  • бенчо бенчев

Вицепремиерът призова Димитър Желязков да каже всичко, което знае за нечисти политици

Симеонов: Ако Очите проговори за властта, ще му подаря кашон цигари за панделата - 1
Снимка: БТА

Вицепремиерът Валери Симеонов коментира темата с арестите на групата за рекет и изнудване, ръководена от Митьо Очите.

"С огромно нетърпение очаквам Димитър Желязков да си отвори устата и да каже всичко, което знае за политиците по високите етажи на властта. Призовавам го да го направи! От сърце очаквам неговите думи и разкрития за политиците. Ако той проговори, ще му подаря 1 кашон цигари и ще му ги изпратя до панделата в Турция", заяви пред "Блиц" Валери Симеонов.

На въпросa дали очаква Желязков да разкрие детайли около взаимоотношенията си с определени депутати, вицепремиерът Симеонов отговори:

"Според мен Митьо Очите смята, че неговото мълчание ще му осигури сделка за по-лека присъда. Но се надявам, че все пак ще каже своята истина. Аз например не се притеснявам да казвам истината, защото никой не плаща нито на мен, нито на НФСБ. По тази причина съм свободен и казвам всичко, което мисля".

Лидерът на НФСБ сподели и мнението си за връзката на Бенчо Бенчев с Димитър Желязков.

"Познавам Бенчо Бенчев. Той е бизнесмен от региона и се ползва с добро име. Според мен се е набъркал в игри, които не са неговите. Не прави чест на БСП, че партията се прави на ударена, че той не ги е спонсорирал. Естествено тези пари не се вписват в официални документи и на хартия ги няма. По някои път обаче попадат в ръцете на приносителите им активисти и не стигат до крайната си точка", допълни Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джуган

    113 7 Отговор
    Значи има черна каса, и това го казва Вицепремиер на Република България, а не баба Мара от третия етаж на панелката. Цацаранчо, мишленце охранено, къде се криеш бе мамин сладък.
  • 2 гнида

    61 27 Отговор
    Това изказване на вицепремиер ли е ? СРАМ И ПОЗОР !!!! Лошото е , че така му е пусната водата и не е само той! Дано Господ скоро си обере вересиите , защото ни е все по-трудно в България !

    Коментиран от #15, #25

  • 3 Поддръжник

    66 17 Отговор
    Браво, но нека да започне с теб Валери и как тръгна твоят бизнес с маскираните вагони желязо от Дебелт! Нека да се позаинтересуват и какъв ти е цветът!
  • 4 пандиз

    40 16 Отговор
    Ооооо искаш да го направиш по-богат...знаеш ли колко струва една цигара вътре... Знаех си че сте аверчета.
  • 5 Усмивката

    51 8 Отговор
    Е Валери Симеонов не е искрен.Първо защото Бенчо Бенчев няма как да се ползва с добро име ,защото милионер се става за едно лято (зима) само в КЛОНДАЙК ,и то с късмет .Второ ,и на мене ми се иска играейки си на една игричка да си докарвам доходи от 50 милиона на сезон.За това НФСБ ототдавна не е партията на народа
  • 6 Гост

    27 3 Отговор
    Чудно цигари с НОВИЧОК, ако Митьо се разпее.
  • 7 стоян георгиев

    51 14 Отговор
    аз пък ще пратя кашон цигари на цацаров ако теб валерка те вкарат за един месец в една килия с очите.после силно ще се надяваш да приемат истанбулската конвенция!
  • 8 Ловеца

    28 2 Отговор
    Еееее това е много лошо сега, все пак не е задържан човекът.
    Да не стане тъй да му дадат възможност да говори?
    Помня на времето в испански затвор друг бизнесмен беше задържан и се обеси . Беше палестинец предполагам , ставаше въпрос за банка и за много пари.
  • 9 вуйчо Ваньо

    50 7 Отговор
    Изказването на Валери звучи по скоро, като заплаха към Митьо "Ако проговори срещу властта ще му се случи нещо много страшно".
    Все едно мафията си прави публична оперативка.
    Това на какво прилича?
  • 10 Ставричок

    23 2 Отговор
    Право куме в Очите
  • 11 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    38 4 Отговор
    Глей са валерка ако се докопам до много пари ше имам и власт а така ше се погрижа сите да минете през гилотината...сите управници от 1989 на гилотината
  • 12 Кико

    39 4 Отговор
    За да отговори Митьо, някой трябва да го попита. Засега май няма желаещи.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чеп

    31 5 Отговор
    И Този е вътре оплетен е чак го заплашва с затвор ако проговори.
  • 15 mediator37

    12 6 Отговор

    До коментар #2 от "гнида":

    Какво му е на изказването ? Перфектно изказване.
    Ти май защитаваш мафията- СРАМ и ПОЗОР !!!!

    Коментиран от #20

  • 16 Сттаврю

    19 1 Отговор
    Просто сте смешници правите един народ толкоз глупав
  • 17 Валери Симеонов,

    18 4 Отговор
    не се кахъри! Само, че нагласи два кашона цигари за затвора - един за Очите и един за теб, че просто тичаш към панделата!
  • 18 Дякон

    25 0 Отговор
    Е очите нали си е от ваща пасмина бре Валерка Ще кажеш че вчера се родил 25 години му се кланяте .Без политически протекций да беше изгнил вече .И той е от мускетарите на Жан ни закон ни куршум го лови.Над два милиона бьл гари се разбягаха зарад тия добре облечени бизнесмени.
  • 19 Зигфрид

    8 6 Отговор
    Не съм фен на Валери ,но много често е много точен .Защо въобще се чудите на ситуацията с М.Очите ,от 23 годишен е в бизнеса си - рекет.Кой тогава през 91 -92 г.създаде и ръководи това ?Ген.Любен Гоцев и ДС.Маджо му е бил шофьор и е -бач.
    Сегашните още не са изчистени от Службите - и то най-вече висшия състав.Дори и ББ и Цветанов са безсилни с/у тях .Не се дават лесно ,плюс това имат защитата на БСП.
    Ами те и БСП са едно и също нещо .
  • 20 гмо

    10 0 Отговор

    До коментар #15 от "mediator37":

    Искам да те попитам?само помисли-защо турците го държат там?защо още не са го екстрадирали в нашата кочина?помисли ли?:турците го разпитват за връзки с полит.елит и после ще го използват за рекет къмБОКОМЕТ.БОР.НАКРАТКО :БМБ
  • 21 Иван

    5 0 Отговор
    Мале каква грозна мутра има
  • 22 virus

    10 2 Отговор
    Валери Симеонов, и ти си замесен с Митьо-Очите,искаш да му затвориш устата със заплахи,но и твоя ден ще дойде да виснеш на бесилоно,БОКЛУК ДОЛЕН

    Коментиран от #26

  • 23 Ттт

    2 1 Отговор
    Очите пуши само пури.

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Пламен Стойков

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "гнида":

    И какво му е изказването на Симеонов . Изключително точно . Но в блога явно са се набъркали криминалните ,на които Валерката им бърка незнам къде. И хайде сега да го омаскарим ,
    щото ни затваря заведенията за дрога . Недейте се издава бе маскари!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове