Last news in Fakti

10 Август, 2018 21:13 5 742 6

Певицата Ирра роди трето дете

  • певица-
  • ирра-
  • трето-
  • дете-
  • роди-
  • момиче

За бащата на момиченцето това е първо дете

Певицата Ирра стана майка за трети път вчера, на 9 август.

Малкото момиченце се казва Божидара и тежи 3300 г, съобщава dir.bg. Това е първата дъщеря на Ирра след двамата синове, които вече има от предишен брак - Георги и Явор. А Божидара е подранил подарък за рождения ден на по-големия й батко Явор, който също е зодия Лъв.

За бащата на момиченцето това е първо дете. Той не е популярна личност, затова певицата отказва да говори много за него. Но обяснява:

"За мен той е изключително голям човек и с добро сърце, много грижовен. Много силно се обичаме, имаме връзка от няколко години. Никога не сме парадирали с отношенията си и не сме ги натрапвали на хората. Най-хубавото от всичко е, че живеем в пълна хармония. Той е със страхотно чувство за хумор, даже понякога ми идва прекалено, дори и в сериозни ситуации се шегува. Занимава се с много неща, предимно в сферата на интернет, компютри, сайтове. Това ми е от голяма помощ, защото успявам някак си да понауча и да ги приложа в моите сайтове. Много съм щастлива, че го имам в живота си."

“През цялата бременност и той бременееше с мен. Аз ще родя, за него не знам как ще свали натрупаното през тези девет месеца ”, каза преди време в интервю за “24 часа” Ирра. По време на цялата бременност певицата била обгрижвана, както от бъдещия баща, така и от двамата си синове. Те помагали в домакинството и се стараели да не я ядосват. “Не винаги успяват”, признава с усмивка Ирра.

Тя почти не си е почивала през деветте месеца очакване на третата си рожба. Работела усърдно, създала модна колекция и обработвала поръчки. На моменти дори забравяла, че е в това състояние. А нейни приятели се шегували, че вероятно бебето ще се появи с лаптоп в ръчичките и ще обработва поръчки с поемането на първата си глътка въздух.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    13 8 Отговор
    И какво пее?
  • 2 answer

    13 6 Отговор
    Смени мангалския канал,който гледаш и може да разбереш.
  • 3 1234

    1 14 Отговор
    Тая "певица" се разпложда като плъховете, явно това и се отдава!
  • 4 сладурче

    12 3 Отговор
    Аз се чудя ,защо не я виждам на сцената ,а тя се занимава с нещо по полезно!
  • 5 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    БРАВО ИРРА ЕВАЛА
    ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ
  • 6 незнайко

    1 0 Отговор
    Браво, това е хубава новина а и името е превъзходно. Да е живо и здраво момиченцето, както и батковците .