Last news in Fakti

11 Август, 2018 12:10 1 883 1

Тръмп и Кание сплотяват дружбата

  • кание уест-
  • доналд тръмп-
  • рапър

Президентът на САЩ благодари на рапъра за неговата подкрепа

Тръмп и Кание сплотяват дружбата - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп благодари на рапъра Кание Уест за неговата подкрепа, като в същото време обяви и за рекордния спад на безработицата сред афроамериканците, предаде АР.

"Благодаря на Кание Уест за това, че е готов да разкаже истината. Новото значително понижване на безработицата сред афроамериканците бележи най-ниското й ниво в цялата история на нашата страна. За мен това е голяма чест. Благодаря ти Кание за твоята подкрепа, тя има голямо значение!", написа президентът на своята страница в Тwitter.

По-рано музикантът нееднократно изразяваше подкрепата си за Тръмп. "Вие може и да не сте съгласни с него, но тълпата не може да ме застави да не го обичам" написа в туит Уест през месец април.

Тръмп и Кание сплотяват дружбата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зизу

    2 0 Отговор
    Удрииии