Уникален хотел отвори врати в Брисбън

11 Август, 2018 18:26
4 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2055
Автор: Христо Борисов

Като верига, която се появи в безброй филми, телевизионни предавания и книги, W Hotels има доста добра репутация. Така че отварянето на такъв в Брисбън е може би едно от най-вълнуващите събития за годината (засега).

Всичко, което сме свикнали да виждаме в модернистичните хотели, е налично в W Brisbane – съчетание на изисканост и бутиково изживяване.

Проектиран от Nic Graham & Associates, които стоят зад някои от най-луксозните хотели в света, включително QT в Сидни, W Brisbane е всичко, което може да поставите под знака на цвета, пишат от Blitz.bg.

От неона в бара на всекидневната до психоиделичните щампи, които се виждат в апартаментите и около басейна, хотелът е пълен с жизненост и стил, типични за всички хотели на бранда в цял свят.

Всяка стая е с уникални довършителни работи - рядкост за хотели с над 30 апартамента. Мебелите са съвременни, с цветни и неонови аксесоари, които придават на стаите свеж и ярко завършен вид.

Създаден в колаборация с австралийски дизайнери, фирми и марки, W Brisbane успява да улови най-доброто от страната. Тук отвори първия извън Южен Уелс ресторант Three Blue Ducks.

Вдъхновени от местоположенията си в Бронте, Роузбери и Байрън Бей, тук ще бъдат представени най-добрите пресни продукти от региона с меню, което ще да се променя със сезоните.

Освен австралийския дух, посетителите ще намерят тук спа център Away, който включва впечатляващи процедури и удобства, включително басейни за виталитет, релаксиращи шушулки, камери за соли и парна баня с ароматерапия.