13 Август, 2018 10:31 8 399 10

Brabus с първа доработка за Mercedes G 500

  • brabus-
  • тунинг-
  • mercedes-benz-
  • g-klasse
Brabus с първа доработка за Mercedes G 500 - 1

Изцяло новата генерация на G-Klasse се появи на пазарите съвсем скоро. Първоначално продажбите на G-Klasse ще стартират само два агрегата. Под капака на G63 е разположен мотор с обем 4.0 литра. Двигателят е V-образен осмак, разполага с два турбокомпресора и от него са извадени 585 конски сили.

Въртящият момент се предава на четирите колела през деветстепенна автоматична трансмисия. Втората, "по-спокойна" версия е G 500. Тя се оборудва също с 4.0-литров V8 с два турбокомпресора, но мощността е 422 к.с. (610 Нм). Именно за тази втора, "по-спокойна" версия, специалистите от Brabus вече са подготвили вариант за доработка.

Brabus с първа доработка за Mercedes G 500

Това е първото тунинг изпълнение, засягащо новата генерация на G-Klasse. Туинингът за G 500 е и силов, и оптичен. След доработката мощността на агрегата е увеличена със 78 конски сили и вече е 500. Благодарение на това ускорението от 0 до 100 км/ч, е съкратено с 0.2 сек до 5.7 секунди.

Максималната скорост си остава същата - 210 км/ч. Външно разликите не са малко. Нов е капакът на моторния отсек, броните, 23-цоловите джанти, като е налично и допълнително антикрило отзад. LED-светлините са изнесени на тавана, а звукът от ауспухната система може да се регулира. Салонът също е доработен със специална кожа и алкантара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бусабара

    5 13 Отговор
    По-добре "специалистите" от Бусабара да не бяха пипали колелата, че с тия нископрофилни гуми "авантюрата" извън пътя ще свърши на първата дупка.....

    Коментиран от #2, #4, #5

  • 2 хеехе

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бусабара":

    Явно не разбираш идеята на тая "Бусабара".. не е направена да си ходиш на село при козите с нея..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 естет

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бусабара":

    Споко, в Монако няма черни пътища..
  • 5 Пари

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бусабара":

    Извън пътя - че кой ще кара тази машина извън пътя? Тя се купува, за да се покаже социален статус и финансово благосъстояние, а не да се ходи в горЪтЪ за дрЪвЪ!

    Коментиран от #6

  • 6 Бусабара

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "Пари":

    По-скоро за да се покаже гангстерски статус?

    Коментиран от #7

  • 7 Бусабара

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Бусабара":

    Имаше един черньо "рапър", обичаше подобни возила. Май свърши с куршум в главата.
  • 8 гост

    2 1 Отговор
    Мнооого добре.
  • 9 Гошо

    8 8 Отговор
    Тея от Brabus да вземат да пипнат и една УАЗ-ка - ще им излезе сто пъти по-евтионо, УАЗ ката ще е достъпна и за простолюдието, и няма по нищо да се различава от прехвалената и прескъпа G класа.
  • 10 Дългия

    4 1 Отговор
    Brabus е една от малкото фирми в Германия , в която са стажували български студенти , и познайте защо , защото Бог да прости основателя и е бил влюбен в България. Факт !!!!!