Last news in Fakti

15 Август, 2018 00:30 25 720 54

"Избрах любовницата пред семейството и горчиво съжалявам!"

  • любовница-
  • секс-
  • страст-
  • съжалява-
  • мъже-
  • изповед-
  • бивша

Изповедта на двама нещастни мъже, предпочели мимолетната страст пред семейството

"Избрах любовницата пред семейството и горчиво съжалявам!" - 1
Снимка: Shutterstock

Те никога няма да признаят на бившите си жени, че им е зле, че искат да се приберат вкъщи – нали са горди и корави мъжкари. Но природата и алкохолът развързват езиците на мъжете – и те споделят с почти чужди хора неща, които не биха казали и на най-близките си. Сайтът woman.bg представя две реални анонимни истории, които, за жалост, представят доста типични трагедии, банални грешки и очаквана болка.

М., 35-годишен, бизнесмен

Аз сам поисках развод. Сам взех решението да отида при любовницата си и сега сам си нося отговорността за това. Жена ми дори не предполага колко ми е зле. Такъв ми е характерът – не мога да си призная грешката и да се изложа. Сега вече разбирам колко гадно съм се държал.

Аз изоставих жена си и дъщеря си заради любов. Тогава това ми се струваше правилно. Когато не можеш да живееш без този човек. Всичко започна много бързо. Юлето постъпи на работа при мен като счетоводителка, подреди всичко, беше усмихната, красива, остроумна. Една такава мегазвезда, свободолюбива и зарибена по танци на пилон. И аз хлътнах.

Връзката ни продължи две години! После тя каза, че е бременна. Тогава аз реших, че това е знак свише. Напуснах семейството си, роди ми се втора дъщеря. Първата тъкмо тръгна на училище във втори клас. Подкрепях първата си жена и детето. Уж правех всичко необходимо като почтен човек. Юлето пускаше в социалните мрежи наши снимки, щастливите ни лица в Инстаграм, „закуска за милото“, първите стъпки на дъщеря ни, лазурните води на Бали, ето какво ми подари мойто Котараче, „щастливо семейство на почивка“, „любимият ме глези с това и онова“. Инстаграм наистина е много красив и щастлив…

Но всъщност двамата не спираме да се караме. От сутрин до вечер, през почивните дни, сутринта закуската не е за мен, а за Инстаграм. Секс почти не правим, детето го гледам аз, докато Юлето е на своите тренировки. За работа не може да става и дума – тя е звезда и трябва да ценя самото й присъствие до мен… А до себе си имам егоистичен и перчещ се човек, мислещ само за външната красота…

Отидохме на гости на моите баба и дядо – тя гнусливо изми наново всички вилици, преди да седне на масата. Не можа да отиде до тоалетна: „Там мирише на старци…“. Не мога да й направя забележка – веднага следва скандал. Не мога да поговоря с нея – започва да вика. Но за пред хора сме щастлива, красива, страхотна двойка с бебешка количка за три бона (това беше важно за нея).

И все повече се заглеждам по Ирина, бившата ми жена. Все по-ясно разбирам колко ценен човек съм изгубил. И заради кого. Имам дете и там, и тук. Ирина е адвокат в добра фирма, дъщеря ми е същинско злато. Домът й е уютно място… Дъщеричката ми казва, че мама гледа постингите в социалните мрежи с нея. Казва, че мама я боли, но татко е намерил щастието си и трябва да бъдат умни и да му простят.

Щастие ли? Само ако знаехте, милите ни спокойни и добри жени, какво може да се крие зад това щастие. Навремето за петата годишнина от сватбата подарих на Ирина майтапчийска картина, на която лицата ни бяха състарени и бяхме заобиколени от деца и внуци. Тази картина до ден днешен ми е пред очите.

М., 44 годишен, юрист

С жена ми Катя се познавахме едва от половин година, но решихме да се оженим, щом завършим висше образование. Направихме сватбеното тържество у родителите ми, досред нощ купонясвахме с приятели. Бяхме млади и щастливи. После се роди първата ни дъщеричка. А след това дълго време не можехме да имаме второ дете. Втората ни дъщеря се роди чак след 12 години.

Не знам как можа да се случи това с мен. Ние постигнахме всичко сами. Когато бизнесът ми банкрутира, Катя пое на свой гръб издръжката на семейството. При това аз се държах отвратително. Срамувах се от безпаричието си и си изпусках нервите върху нея. Но преодоляхме това. Катя повдигна въпроса за трето дете. Спомням си как танцувахме с нея на абитуриентския бал на голямата ни дъщеря. Учителите казваха, че се държим като абитуриенти. Струваше ни се, че колкото повече време сме заедно, толкова повече се сближаваме.

После Катя беше поканена на много добра длъжност. Дъщеря ми замина да учи в друг град. Останахме тримата. Жена ми стоеше до късно на работа, аз също. И изведнъж дойде моментът, за който все още не мога да си простя. Иска ми се да затворя очи и да изтрия това от живота си. За да стане ясно на други мъже, които в момента са на кръстопът в „огледалната страна“, ще обясня всичко в подробности.

Ние с жена ми не се отчуждихме, всичко беше наред. Нещо повече – тя ми беше най-добър приятел. Но всичките ми приятели започнаха да се развеждат масово. И съвместните ни мъжки почивки и риболови започнаха да протичат по по-различен начин. Започнаха да идват жени. Алкохол, смях, свобода. Така се запознах и правих секс с Тамара. Тя беше приятелка на една от изгорите на мой приятел. Докато пътувах към вкъщи, ме изгаряше срам. Клех се на ум, че е било само за един път. Но не беше. Тя ме привличаше. Живееше сама. Виждахме се през обедните почивки. И това беше само страст – толкова силна, че не можех да й се противя. При това с жена ми бяхме все така близки. Имах два различни живота, не ги свързвах в главата си.

А после имаше кавга с Катя за някаква дреболия, после втора и трета. Започнах да се заяждам с нея. Нарочно. Сега това ме учудва, но тогава не се чувствах виновен. След поредната караница си стегнах багажа и си тръгнах. Обадих се на Тамара, тя ме прие. Цяла седмица живях като в приказка. Сутрин – закуска от 5 ястия, тя ми масажираше краката, яздеше ме бясно. После ми се обади майка ми. Няма да преразказвам диалога ни, но най-много ме засегна фразата „Кой си ти без Катя?“. Никой. Тук аз бях Бог за жената. А там бях просто Мишо. С всичките си недостатъци.

Всичко стана доста бързо. Разведохме се с Катя, заживях с Тамара. Нови приятели и приятелки, нейните родители… Виждах се с малката си дъщеря, по-голямата беше в пълен шок. В семейството казваха, че съм сменил мама с… да не казвам, по-добре. Точно за една година разбрах, че живея с абсолютно чужд човек. Събуждам се, гледам я и ми иде да вия от самота.

Тя не искаше децата ми, ревността й към малката ми дъщеря беше убийствена. Остана само „ТРЯБВА“ – трябва да ремонтираме балкона, трябва да купим ламиниран паркет, трябва да оправим парното на нашите… Страстта се стопи. Виждам пред себе си една мързелива жена-потребителка, която не знае нищо за семейния живот. Вечер излиза с приятелки на кафе, на кино, на гости. Вкъщи няма нищо за ядене, готвя си сам. И сам съм си виновен…

Няма я и онази топлина. Остана само ужасът, че съм изгубил моята Катя. Че децата ми са преживели всичко това. Сега живея в квартира под наем. Жена ми няма да ми прости, за това съм сигурен. И не мога да си призная, че семейството ми липсва и искам да се върна. Това беше просто временно умопомрачение. Напук на мен самия. Яд ме е, че жена ми вече излиза с друг… Животът ми е съсипан, това със сигурност мога да кажа.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иван

    85 5 Отговор
    Момчета тази игра ни е позната, но и колкото и рискована да е ние мажете сме си кухи за 5 минути кеф губим ХОРА с главно Х !!!
  • 3 Киро

    70 3 Отговор
    Вижте, като млади бъдете курвари, ама женени мъже с деца...Тва е несериозно, заради ей такива мои приятели съм си извадил изводите.
  • 4 гост

    117 4 Отговор
    Се юристи и бизнесмени, е ние кофражистите не сме ли хора?

    Коментиран от #8, #30

  • 5 Аз съм

    25 1 Отговор
    Не е лесно да прегърнеш сянката си..... ☺
  • 6 гост

    29 1 Отговор
    Много хубава и поучителна приказка!Особено за Кирилка и сие!!!!!
  • 7 stupid dog

    6 1 Отговор
    Но е лесно да прегърнеш големо нещо!Как захапа твоята любима тема????!
  • 8 Гошу Теслата

    15 5 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Е па ние кофражистите си ги йе.. таковаме сите и нема тъй мън - и жената, и либовницата, и комшийката, и сичките наведнъж даже! После едната чисти, другата слага масата докато третата ми реже ноктите на краката...
  • 9 гост

    11 0 Отговор
    Доста екскременти ,ще се изядат по тази статия, но в една посока !Първите коментиращи ,не са първи партньор!!Така ,че не разплитайте чужди черги!По добре кофражист,отколкото балонист, или да обикаляш улиците безцелно!
  • 10 Луда 🐞

    7 1 Отговор
    Сянката ,цялата е в рани,не мога да я прегърна!!!!!
  • 11 Баш Майсторът

    36 1 Отговор
    Всеки сам си избира пътя в живота.Боклукът за едни,е съкровище за други
    .
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Алко

    10 0 Отговор
    Като онзи от жк лагера. Дето гръмнал с пищов к.... Та и го осъди ха. Да е на курорт в панделата, защото му се при искало по млада. Сега надявам се е разбрал как е с по улегнала жена.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Алко

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Алко":

    В хоме маг, бриколаж, вила и други подобни се продават свински опашки всякакви размери. Пробвай. Не е зле да оставиш наследство на любовницата. А децата си имат майка да се грижи за тях. Успех бате.
  • 17 Расулюлах

    2 10 Отговор
    Глупости истината е в милионите силиконовите патки и некоя да ти роди да ти даде денето и да са маха и да си живееш с шеврантиите и да си правиш кефа с която искаш
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ЕДИ КОЙ СИ

    10 4 Отговор
    АРЕ СТИГА ИЗМИСЛЕНИ ИСТОРИИ....
  • 20 ЕДИ КОЙ СИ

    25 1 Отговор
    ВСЕКИ КОФТИ МЪЖ НЯКЪДЕ ,Е ГОТИН ЛЮБОВНИК ДРУГАДЕ....ХАХАХА...
  • 21 Гого

    25 3 Отговор
    Един стар човек ми каза: чукай и бегай вярна приказка е казал!

    Коментиран от #37

  • 22 гост

    5 0 Отговор
    Боклук да казва на някой боклук!!!!!
  • 23 грамотен

    7 2 Отговор
    Алооооо, това от Трета възраст ли го преписахте?
  • 24 stupid dog

    2 0 Отговор
    Алооо от институциите,попитах за жълти книжки имат ли?Казаха вече били раздадени,на когото трябва! Да пази Бог!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 измишльотини

    2 2 Отговор
    Или приказки от Шехерезада. Такава беше и статията с пилота преди време.
  • 27 ВЪЗРАСТЕН

    9 1 Отговор
    МОМЧЕТА,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПЛУВА НЕ СЕ СЪБЛИЧА !!! И ЗА ТЕЗИ УДОВОЛСТВИЯ Е НУЖНО И АКЪЛ !
  • 28 Баща

    6 4 Отговор
    Ей, хора! Проституцията не е за пренебрегване, стига да има хигиена и ясни финансови взаимоотношения. Ако сексът в едно 20 годишто семейство не върви, но чувствата и задълженията остават, една проститутка (приятелка, колежка) върши добра работа и за вас и за нея. Вземете пример от японците. И най важното, след дълго отсъствиете обадете се в къщи гогато се прибирате.
  • 29 иип

    1 1 Отговор
    Според мен тук има пръст масон!
  • 30 Тъпа Овца

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    От всички журналистки тази е най-простата. Само пошли истории за рейтинг. Не знам как ги измисля. Само са и бизнесмени в главата
  • 31 гост

    4 1 Отговор
    Опъват него,а мисли ,че хората ги боли! Типичната Бг черта!Не са прочели ,изобщо статията,а бълват змии,гущери и отрова!Лаф да е ,че кот да е!Да се пишем грамотни!
  • 32 гост

    31 1 Отговор
    Много полезна статия. Мъжете не знаем какво губим докато не го загубим и си мислим, че сме винаги прави, но какво е правотата: за един едно, за друг друго. Така че е добре да помислим, да поговорим, да не се правим на всезнаещи и всеможещи, а да се опитаме да погледнем връзката си отстрани, за да преценим правилно ли постъпваме или не. В повечето случаи за щастието на нашата жена е нужно много малко, ама наистина много малко, докато за новата въртиопашка трябва адски много, десет пъти повече отколкото е нужно за нашата жена. Защо сме склонни да го направим за непозната, а за жената, с която си споделил живота си, с която имаш деца, с която си толкова близък не искаш да си мръднеш пръста? Абсурдно е.

    Коментиран от #35

  • 33 360 градуса

    1 0 Отговор
    С проститутка да живееш ,за проститутки лековато да споменаваш!Ама то не беше какви дрехи се носят,че физиката им бърка някъде,семейство намесват!Добре ли сте ?Балонистите! Не зная за какво се борите?Нямате добър сън, за да мислите за чуждите хора!Нямате ли проблеми?
  • 34 БАЧО КОЛЬО

    9 2 Отговор
    Ами тоо не се прави така бе - човека е дал своя принос към човечеството а именно продължаване на човешкия род с детето (децата) от първия си брак ! В случая просто НЕ е трябвало да се жени втори път и да става отново роб правейки още и още деца !!!!! Трябвало е да си намери нова жена с която да живее без брак и без да прави деца ! Само здрав с.кс с нея и това е ! Кви деца ,кви нови бракове, кво щастие ,кви 5 лева - НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ !!!! Балъците са се наредили за втори път и сега реват ! Жените са дяволи разберете го най накрая !!!! Ето на оказа се ,че "закуската за милото " била за инстаграм а не за милото !!!

    Коментиран от #52

  • 35 гост

    8 8 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    И кое точно ти се струва абсурдно ? Жена ти отдавна е изгубила лъскавия си блясък , скандалите ви са ежедневие , правите секс веднъж на 2 месеца без да изпитваш дори и удоволствие от него , в крайна сметка си се преърнал в един роб дресиран и манипулиран от жена си търпейки единствено в името на децата .Кое точно не може да разбереш ?
  • 36 плевен

    12 1 Отговор
    Заедно в добро и зло, в здраве и болест, в богатство и бедност , докато смъртта Ви раздели. Явно съм "изкуфял консерватор", но бракът не е експеримент, а за цял живот.
  • 37 Алко

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Гого":

    Ако и жена ти мине на чука и бегай ще ти стане ли го. Тогава тя ще бъде к ипропазнало
  • 38 Питащ

    8 3 Отговор
    За какво ти е любовница, която ще правиш съпруга. Съпругата си е съпруга, любовницата отделно. Накрая бившата съпруга любовница ли ще я правиш? Няма смисъл от тия обърквации.
  • 39 каоскд

    3 2 Отговор
    айде айде женски измишльотини е тая статия
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Аман от влюбени в мъжете си к****

    4 0 Отговор
    Учителките също са големи парантии и все омъжени и моралистки ...:)
  • 42 Въпрос ?

    4 0 Отговор
    Ами фризьорките и тем подобнен обслужващ персонал ?
  • 43 Само не се вживявайте

    4 0 Отговор
    Тъпите коври търсят все някой да им оправя проблемите ,за това ги слушайте и кимайте докато ви пусне и изфръгане с 200 !
  • 44 Пауло Колело

    4 0 Отговор
    Попитали радио Ереван :
    Какво прави жената след секс ?
    То отговорило :
    Пречи !
  • 45 Ама ич

    0 0 Отговор
    Полицайките не са любовчийки :)))
  • 46 гост

    4 1 Отговор
    А ,,парантии,,цял живот дето нямат никой до себе си,и могат да се зарадват на вниманието на некой дедо с портфейл?????Има ги всякакви! Без пари не може,но който се еве за тях, не са за коментар!,,Парантии,, не се правете на моралисти!!!!!!!!
  • 47 283

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Распутин":

    10 от 10 ! у тях са скучни и заспали, но винаги са готови да са любовници на друг през това време а там са фурии направо, наваксват си здраво
  • 48 Дрън-Дрън

    3 1 Отговор
    Ами коврите-използвачки, дето се омъжват по сметка, раждат деца и после бягат да се ш*бат с разни к**вари, а!?? Нека се погледне медала и от двете страни!
  • 49 Ташко Мъдев

    2 0 Отговор
    Не знам дали това са истински истории, ни картината, която те очертават е вярна.
    Гърция глава затрива, културно казано.
  • 50 mиk

    3 2 Отговор
    Това е литературно четиво, историите са измислени. Не се подавайте на внушения!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мисля

    0 0 Отговор
    Момчета, дете бутат и бягат, вие от корви ли сте раждани? Явно- да, иначе откъде тази увереност в тези изказвания. Бракът съществува от хиляди години, не е случайно.
    Мерзавец, подлец са определения, които са заслужени от нечестни постъпки, иначе щеше да има само думата "лъжец". Може да се мислите за уникално умни, обаче хората ви гледат вече с друго око, не се заблуждавайте. Щом мамите съпругата, значи и ще излъжеш в службата...и ще живееш без достойнство, сам си знаеш...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.