15 Август, 2018 11:00 2 434 3

Разбра се коя е първата звезда, която ще влезе в новия сезон на "Фермата"!

  • фермата-
  • звезда-
  • известен участник-
  • рок музикант-
  • д2-
  • дидо-
  • деян каменов

Четвъртият сезон на риалитито стартира през септември под мотото „Съединение“

Разбра се коя е първата звезда, която ще влезе в новия сезон на "Фермата"! - 1

Рок звездата Деян Каменов, познат на феновете като Дидо от Д2, е първият известен участник в четвъртия сезон на риалитито „Фермата“, който стартира през септември под мотото „Съединение“.

По време на състезанието той ще разкрие истинската си същност, която го отличава от типичните рок звезди. За разлика от колегите си в бранша, Каменов няма нездравословни навици. Дори напротив, вече от няколко години музикантът изцяло се е отдал на природосъобразен начин на живот. Факт, с който сравнително малка част от фенската рок маса е запозната. Освен че не яде месо и смята за ненужно да се убиват животни за храна, Дидо сериозно изучава източни култури и всяка сутрин прави духовни упражнения и йога. Негови близки споделят, че страстта му към тибетските практики е голяма и той нямало да се лиши от тях и във „Фермата“.

Разбра се коя е първата звезда, която ще влезе в новия сезон на "Фермата"!

Дори се надявал, че ще успее да „запали“ и някои от съфермерите си, с които заедно да посрещат изгрева и да ги научи да поддържат по-балансиран начин на живот. Що се отнася до месото, Дидо бил твърдо решен да направи и невъзможното, за да убеди останалите участници, че по време на състезанието няма да е нужно да се убиват животните, за които всички се грижат.

Той щял да ги запознае с алтернативните начини, с които всички да си осигуряват нужната дневна дажба протеин и така да спаси живота на домашните пилета и четириноги. За целта той нямало да влиза в ролята на морален стожер, който да напътства останалите, а ще се позовава на знанията си и най-вече на спокойния натюрел, с който вече години наред печели симпатиите на околните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SAAB

    6 0 Отговор
    Аз си помислих , че първа У фермата е СВИНЕТКА !
    :)
  • 2 Анонимен

    1 0 Отговор
    Ох, мъка, мъка! Едвам си ги смучете от пръстите , тия участници. Този е толкова скучен! Д-2 нямат един хит откакто ги заряза Дичо.
  • 3 сладурче

    2 0 Отговор
    Съжалявам ,че Дичо е заместен от този!Неприятен ми е!!¡!