Last news in Fakti

15 Август, 2018 15:29 1 207 3

Стоичков с тежка прогноза за Аржентина

  • стоичков-
  • меси-
  • аржентина-
  • национален отбор-
  • прогноза

"Няма да спечелят мач три години, ако останат без Меси", заяви Камата

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков защити голямата звезда Лионел Меси от атаките през това лято след отпадането на Аржентина от Мондиал 2018. Камата говори за аржентинското издание „Оле“, в което прогнозира тъмно бъдеще за „гаучосите“, ако националният им отбор остане без Меси.

„Първо всеки трябва да е наясно какъв тип футбол иска да изповядва – да зависиш само от Меси, или от 22 играчи. Аржентинският футбол се нуждае от структура. Не разбирам много проекта на новия президент. Какво иска да играе Аржентина? Това е големият въпрос“, коментира Камата.

„Ако утре Аржентина остане без Меси, отборът няма да спечели мач в продължение на поне три години”, добави Христо Стоичков по повод новините за ново оттегляне на звездата на Барса от националния отбор..

„Информациите, че той определя всичко в националния отбор са лъжи, които се тиражират от доста време. Ако всичко е така и Меси вкарва приятели в състава, тогава и аз трябва да имам място там, защото съм му приятел. Чиста лъжа. Как може да измислят хората такива неща“.

„Много хора не знаят нито кой е Лео Меси, нито го познават. Виждат го, но не го познават. Аз го познавам и знам, че не би направил нещата, в които го обвинят. Това са чисти лъжи“, завърши Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    5 4 Отговор
    Тъпак.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мехмед

    4 2 Отговор
    Точно обратното. Трябва да махнат Меси, за да спечелят. Прехвален. Бърка се навсякъде и в националния и в Барселона. Тоя хобит не става за нищо без великите Шави и Иниеста, а вече и двамата ги няма. Аз чакам слаб сезон от Меси тази година.