16 Август, 2018 09:00 8 579 5

Някои съвети за автомобила, преди да тръгнете на море

  • peugeot-
  • съвети
Някои съвети за автомобила, преди да тръгнете на море - 1

Поредният епизод от поредицата на Peugeot, озаглавена Tipstop е свързана със съвети за автомобила, преди да потеглите на дълго пътуване. От Peugeot няма да ви изненадат с нещо свръхиновационно и нечувано, но това не е и целта им. Идеята е да ви подсетят за основните неща, които трябва да проверите в автомобила си, преди да се отправите към мечтаното море или балкан. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WarLord

    22 2 Отговор
    То лятото свършва, позакъсняхте със съветите......
  • 2 ба ги другарко

    42 1 Отговор
    гумите само ако са мноооо меки, тогава се помпят... в тая жега не бива с мноооо напомпани гуми... има си определени стойности и уред за мерене на налягането - манометър! измерете си маслото в двигателя, вижте си пистовите ремъци и трябва да си знаете ангренажния в к'во ли състояние би могъл да е :) от кога е :) обходете всички маркучи и кабели с поглед и пипане! течността в радиатора има ли я? водичка за чистачките има ли?
    полазете под колата да огледате ходовата част все пак... не ви се цапа , нали? :) повечето от вас знаят само да влизат в колата и да слагат гориво... дори други им я чистят :) с повече от 120км/ч не карайте! като изпреварвате пускайте ги тия мигачи, че ми прави впечатление, че поне 70% от идиотите не сигнализират... светлините си ги пуснете, защото това едно време означаваше, че се движите транзит - демек идете от дълъг път... а тия с изключените светлини са си местните и са от кратък път... т'ва не го знаехте, нали? :) и изобщо, отваряйте го тоя предния капак на колицата!
  • 3 японче

    23 7 Отговор
    съвет номер 3 - не си взимайте пежо

    Коментиран от #4

  • 4 Jack Bauer

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "японче":

    Карай си японския "пенсионер" и си спести съветите.
  • 5 Емил

    1 1 Отговор
    Тези малоумни съвети, ако са полезни за някой, значи е ясно защо се трепем по пътищата!