15 Август, 2018 20:06 2 377 21

Сидеров: Правителството да се замисли дали имаме нужда от него

  • волен сидеров-
  • атака-
  • проверки

Обръщаме се към правителството: казвам им много внимателно да помислят върху това да вкарат извънредна точка в МС да разгледат поведението на определени членове на правителството“, каза още той

Странно поведение има напоследък председателят на ПГ на ОП Волен Сидеров, който влезе в открита война с малкия си коалицинен партньор Валери Симеонов. В отговор на проверките за шума по заведенията на Черноморието Волен Сидеров предприе проверка на проверките.

Неочаквано обаче неприязанта на Сидеров към Симеонов започва да се прехвърля върху целия кабинет. За първи път лидерът на "Атака" задава въпроса - защо ни е това правителство?

„Искам отговор от министър-председателя. Трябва ли такова правителство да продължава да управлява, ако не прави благини, не вдига пенсиите, както сме записали в коалиционното споразумение, а се занимава на кого да му затворим заведението, за да може другият олигарх, някой олигарх, да намаже и да стане по-богат.“

Това заяви в Бургас лидерът на Атака Волен Сидеров, пише Студия Трансмедия.

„Това правителство да се замисли дали имаме нужда от него, или да си търсим друго правителство“, заяви Сидеров. Обръщаме се към правителството: казвам им много внимателно да помислят върху това да вкарат извънредна точка в МС да разгледат поведението на определени членове на правителството“, каза още той.

Припомняме, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров се появи преди седмица в Министерски съвет, за да участва в заседанието на министрите. Той носеше в себе си писмо, в което настоява да получи цялата информация за това кой и как е разрешил на вицепремиера Валери Симеонов да извършва проверки по Черноморието. Сидеров посочи, че по този начин лидерът на НФСБ пречи на туризма и поиска оставката му.

Днес Сидеров трябваше да получи от Борисов отговор на въпросите си, но поради заминаването на премиера за Троянския манастир разговорът им бе отложен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прецицалото

    49 5 Отговор
    Сидеров, два пъти се прекарах да гласувам за теб!Вземи си семейната партия и се скрий, подлого такава!Ти си една от най-големите лъжи на прехода !

    Коментиран от #5

  • 2 Кольо

    27 15 Отговор
    Теб със сигурност никой не те иска рубладжия продажен !

    Коментиран от #9

  • 3 Едикойси

    24 11 Отговор
    Явно от Москва има спуснати директиви, вадене урните и купувайте машини за гласуване
  • 4 Будалата

    31 10 Отговор
    Валерката поне върши нещо полезно. А ти:Извини се! Извини се бе! Извини се ти казвам! Пълен майтап си Сидерка.
  • 5 Вуйчо

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "прецицалото":

    Ама те и другите подлоги са същите бре баьо.
  • 6 Марони

    13 13 Отговор
    Ние знаем,че имаш нужда от Путин,псевдопатриотче,но предпочитам правителството и то без тримата глупаци.
  • 7 усмирителна риза

    21 5 Отговор
    Белата Златка явно много е огладняла за това е целия рев ! Явно трошичките, които й дават не стигат и затова се е разпискала, като и отпуснат още малко, ще се кротне ! Винаги е била такава малка, злобна, гладна, гадна, алчна и продажна !
  • 8 ЗЕВС

    19 6 Отговор
    От 30 г. сме свидетели на едно и също цирково представление.
    Заради тия клоуни, вече ме срам да се наричам Българин! Решението само едно и единствено, смяна на държавното устройство! Смяна на парламентарното с ПРЕЗИДЕНТСКО управление, и двукамарен парламент! Такава комедия при едно президентско управление е , просто невъзможна.
  • 9 Браво

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Кольо":

    Точно така, Кольо и аз като теб искам продажни политици, но само на ЕС и САЩ да ни продават!

    Коментиран от #16

  • 10 Bahti

    11 3 Отговор
    Тоя Пудел какво не е Лизал?
  • 11 Тръмп

    13 6 Отговор
    Нужда от Сидеров има само Путин! Да си взима руския паспорт и да се маха немедленно! :) :) :)
  • 12 Къртев

    11 5 Отговор
    Сидеров, започва предизборна кампания, май! На тоз кабинет, може би краят се вижда!
  • 13 Viktor

    11 1 Отговор
    Плъховете първи напускат потъващият кораб наречен "правителство". Много ми е интересно с какво ще лъжат раята на следващите избори.Ще им трябват много пари за мотивация. Ха ха!
  • 14 Plovdiv

    11 1 Отговор
    По-големите и по-паметливите сред тях може би помнят, че по-малко от година преди да докара България почти до гражданска война, жан виденов и правителството му имаха почти 70 процента обществена подкрепа... Също и че тази 4-та Национална катастрофа започна със същите симптоми, като случващото се в момента: Кръгът Орион, тук фалитче на някоя банка (примерно Хебросбанк), там разстрелче на Голяма клечка (като Луканов), и така до януари 1997 г... Звучи познато, да видим докъде ще стигне.
  • 15 Ads

    7 0 Отговор
    Тоя пак ли свърши кинтите или го напече повечко?
  • 16 Малчо

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Браво":

    Какъвто електората, такива и управниците... Говоря и за теб. Ти искаш непременно на ЕС и САЩ да те продават... Ами те те подариха, ти още не си разбрал? Сега Ротшийлдове те притежават и с банките и фирмите и външния дълг и Гражданска рекетотговорност и с вноските по допълнителна пенсия, която няма и да видиш и с данъците които плащаш. С такива като теб само загуби имаме, за съжаление. Прост народ, васална държава.

    Коментиран от #18

  • 17 Koko

    6 2 Отговор
    Не е ли време Болен да се замисли от него да ли има нужда.
  • 18 Калчо

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Малчо":

    То пък с руснаците им бяхме роби , те решаваха вместо нас и за икономика за абсолютно всичко !
  • 19 Стоящ под масата

    6 2 Отговор
    Сидеров, ти веднъж прочете ли нещо позитивно за себе си? Крайно време е да изчезнеш от правителство. Болните ти привърженици да им се отнеме правото на гласуване.
  • 20 ДОКО

    3 1 Отговор
    ЖАЛКО ГОСПОДИН СИДЕРОВ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОЦЕЛЯ ЗАРАДИ ВАС И ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ЗАДАЙТЕ СИ ВЕЧЕ ВЪПРОСА ДАЛИ ИМА НУЖДА ВЪОБЩЕ ОТ ВАС И ВАШАТА ПАРТИЯ ИЗТЪРВАХТЕ НЕЩАТА ОСТАВИХТЕ ЦИГАНИТЕ ДА СЕ МНОЖАТ А СЕГА ПРАВИТЕ МАНЕВРИ МИСЛЯ ЧЕ И ВИЕ КАКТО И ВАЛЕРИ ЩЕ ГЛЕДКАТЕ ПАРЛАМЕНТА ОТ ТЕЛЕВИЗОРА СЕГА ИЗПОЛЗВАЙТЕ МОМЕНТА ДА НАПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕТЕ А ПЪК ПОСЛЕ МАЙНАТА МУ...
  • 21 Антисоциалист

    4 1 Отговор
    Господа, г-н Сидеров е умен човек, но е зависим от чужда и враждебна на народа ни воля. В подходящ за мафиотите момент го задействат, а той не може да се противопостави. Когато бе съперник на Агент Гоце за Президент, му наредиха да участва във втория тур на изборите вместо да ги бойкотира и да провали Първанов. После му наредиха да играе "безумец" - да нагруби германска стюардеса; да нахлуе във ВИТИЗ и в квартално магазинче уж да проверява за наркотици; преди дни - да агитира неизвестно кого за създаване на редовна аеролиния до Крим. Явно, сега са му наредили да защити мутренските дивотии по черноморските ни курорти и да се противи на разумните и полезни за гражданите действия на г-н Валери Симеонов.
    Крайната зависимост на г-н Сидеров от заповедниците си до невъзможността да следва ума и волята си не оправдат постъпките му. Редно е той да бъде отстранен от политическия живот в страната ни. Всекиму своето!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове