Last news in Fakti

16 Август, 2018 08:41, обновена 16 Август, 2018 08:58 5 553 28

Кола удари три деца в Петрич след дрифт

  • петрич-
  • дрифт-
  • деца-
  • катастрофа
Кола удари три деца в Петрич след дрифт - 1
Снимка: Фейсбук

Три деца са блъснати в Петрич от автомобил след дрифтове тази нощ, съобщи bTV.

Те чакали под навес заради дъждовното време, когато колата връхлита върху тях.

Децата са настанени в болница. Момчето е с ампутиран крак, а сестра му с фрактури на ръка и крак, уточнява радио „Дарик“. Третото пострадало дете е 15 - годишно момиче. То е настанено в болница с опасност за живота, уточниха от полицията.

Около 00:25 часа на ул.“Цар Борис III“ в гр. Петрич е станала катастрофа.

18-годишен водач от гр. Петрич, управлявайки лек автомобил „Опел Астра“ и движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над управлението на автомобила, излиза в дясно от пътя, качва се на тротоара и блъска намиращите се на него 17-годишно момче от с. Първомай, настанено за лечение в МБАЛ-Югозападна с опасност за живота, 15-годишно момиче от с. Тополница, настанено за лечение в МБАЛ-Югозападна с опасност за живота и 16-годишно момиче от с. Първомай, настанена за лечение в МБАЛ - Югозападна без опасност за живота.

С техническо средство водачът на автомобила е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни, уточняват от полицията.

Снимките от мястото на инцидента са качени от очевидец във „Фейсбук” с апел да се дари кръв, ако се наложи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    49 0 Отговор
    Сега и двата крака и двете ръце да му ампутират на тоя боклук, незнам какво сърце имат тези родители. Едно е злополука, а съвсем различно е това. Колко дечица ей така си заминаха, колко бели, почернени съдби, мечти, семейства. Незнам какво трябва да се направи, но трябва да е скоро!

    Коментиран от #7

  • 2 дасдасдс

    5 54 Отговор
    #ДрифтаНеЕПрестъпление #НеТормозетеХората

    Коментиран от #5, #14, #23

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ааааааааааа

    34 1 Отговор
    От доста време се чудя,как може да са такива олигофрени българите?Полицайте , къде спите нощем? Нощем всички налични хора и коли трябва да са по улиците и главните кръстовища и да обикалят нонстоп. Всеки полицай,много добре знае ,къде в неговия град се събират олигофренчетата.

    Коментиран от #17

  • 5 goni

    23 2 Отговор

    До коментар #2 от "дасдасдс":

    Прав си! Не е! Но трябва да стане! И ще стане! Можеш да бъдеш сигурен! Сигурен съм че ти нямаш ни дете ни коте, ама хората имат! По такива като теб трябва да се стреля без предупреждение! И този , който те убие да го награждават!

    Коментиран от #8

  • 6 коки

    23 2 Отговор
    до номер 2 дрифта не е престъпление,когато се практикува на писта или на специално отцепени за целта места при които движението е предварително спряно,а меропреятието организирано,не може на обществена пътна мрежа,още повече в населено място всеки да си дрифти когато му е кеф
  • 7 гост

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сандо":

    Трябва да му дадат доживотен затвор, това е. Така ще се спре с тези простотии. Има си писти, макар и не толкова добри, може да се организират събития и да се кара там. На нашите мизерни улици и нашите мизерни коли това е последното нещо, което може да се прави. Съдията да му мисли каква присъда ще дава на това нагло животно. Крайно време е да се разбере, че идиот зад волана на кола е много по-опасен отколкото идиот с оръжие в ръка.

    Коментиран от #9

  • 8 Глупчо

    3 9 Отговор

    До коментар #5 от "goni":

    Ако не виждаш, че горния коментар е ирония и подигравка с джигитите по пътя значи то си за наказване. А желанията ти за смърт да ти се върнат многократно за теб и най- близките ти.

    Коментиран от #11

  • 9 goni

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Напълно съм съгласен! С кола можеш да избиеш много повече хора отколкото с оръжие! И най-важното да ти се размине пандиза! Технически проблеми!!! Не бива да продължава така!
  • 10 ОЙ ЯНЕ ЯНЕ

    14 1 Отговор
    Така е в гюпското царство.
    Циганина не може да чете и пише, но кара скъпи и бързи коли, дори и втора ръка. Имат "фезбук". Напред са!
    Само дето малкото останали им плащаме СОЦИАЛНАТА СОФРА.
    Трябва неграмотните да не могат да имат право на глас и да не могат да се възползват от каквито и да било привилегии.
    Хелзински комитети, п. майни фондации да се разкарат от тук. Тогава ще бъдем що годе нормална територия. А не контроли
    рана, каквато сме сега.
    И престанете с тия европейски ценности. Те не са за масово ползване, а са за подбран кръг от хора.
  • 11 goni

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Глупчо":

    Много ми харесва прякора ти!:) Колкото до това че кълнеш, то и краставите жаби кълнат! Ама, клетвите им се обръщат срещу тях!
  • 12 danfoss

    7 0 Отговор
    Този директно на стената и разстрел...........долна измет!Да го ядат прасета!!
  • 13 Косо

    3 3 Отговор
    С Астра не може да се дрифтира, заради предното предаване . Има някаква грешка.
  • 14 Иван

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "дасдасдс":

    Серсемено, дрифта не е престъпление, но причиняването на телесна повреда е престъпление, ама ти си толкова прост, че не правиш разлика
  • 15 SVS

    6 6 Отговор
    Никой ли не обръща внимание в колко часа е станала катастрофата? Не трябваше ли след 22ч. децата да са по домовете или ако са навън , да са с родители?! Ако шофьора е правел глупости с колата ,то трябва да се понесе отговорноста,но не винаги нещата са заради превишена скорост или "дрифт" Има доста други причини които могат да доведат до ПТП.

    Коментиран от #16

  • 16 Сливенски кашкавал

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "SVS":

    Точно така, никой не обърна внимание че пишлеметата на по 16-17 години са се шляели в 00:25 часа по улиците на Петрич. Къде са родителите им, след ПТП със сигурност ще викат и крещят пред камерите, ама преди това къде са били се пита в загатката!?! И те имат вина за инцидента и циганина дето е дрифтил!
  • 17 456

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "ааааааааааа":

    Всички ченгета нощем спят, виж денем ако караш с 80 вместо 60 веднага ще те спипат.
  • 18 Ефтини сензации

    3 5 Отговор
    Простолюдието с кола за 1000лв какво друго очаквате да постигне?
    За това на такива коли при сделка от 1000лв да му вземат още 10000 данък и ще се оправят нещата. Простолюдието трябва да бъде ограничено, да не може лесно да купува коли, при гласуване, гласовете му да тежат много по малко и така нататък...
    Остави ли се простолюдието да си вее гащите все някой умира...

    Коментиран от #20

  • 19 само трепане

    3 1 Отговор
    Тия деяния трябва да се КРИМИНАЛИЗИРАТ, това е опит за убийство, да го съдят по бързата процедура и да лежи в кауша за назидание поне 10 години и да ПЛАЩА на детето за изгубения му крак, родителите на лайното да продават къщата и колата и да плащат на пострадалия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Само с бързи и ефективни наказания, както и строги може да се промени нещо в тая скапана държава, в която деца умират ПОСТОЯННО на пешеходни пътеки, на тротоара, по спирки, УМИРАТ НЕЛЕПО или биват осакатявани от разни идиоти, които знаят, че ще останат безнаказани!!!!!
    Тоя изрод още утре ще го пуснат, и като го пуснат бащата трябва да го хване и да му отреже и двата крака, мам*нцето му мръсно и и боклук скапан.
  • 20 само трепане

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "Ефтини сензации":

    Ти някакъв идиот ли си бе? Какво простолюдие, какви коли по 1000 лв, какви данъци?
    Какво общо имат тези неща, които си изборил с инцидента?
    Първо, колата не струва 1000 лв, второ, минала е преглед и трябва да е изправна, трето интелекта и търсенето на силни усещания не винаги вървят ръка за ръка и четвърто, ходи се застреляй някъде, хомофоб кух.
  • 21 ВСП

    2 2 Отговор
    Как може да кажете че децата са виновни, какво значение има колко е часа все пак не живеем по комунистическо време, стига вече тия простотии, и до тва дали е заради дрифта или пътни условия, МОЛЯ ВИ ПОМИСЛЕТЕ КАК В ГРАДА ЩЕ КАРА С ТАКАВА СКОРОСТ, ЧЕ ЧАК ДА СЕ КАЧИ НА ТРОТОАРА И ДА ГИ ПОМЕТЕ!. То накрая пак децата ще излезнат виновни, но това го има само в България за жалост!

    Коментиран от #26

  • 22 ссд

    2 0 Отговор
    Нямам нищо против момчето, но мисля че хората от града не трябва да позволяват да се измъкне ненаказан! че нали знаете че книжката ся ще му я вземат за годинка две и после пак е на пътя, и МОЖЕ ВИЕ ИЛИ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА СА СЛЕДВАЩИТЕ!
  • 23 JEEP

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "дасдасдс":

    Кой ги тормози бе? Вие сте тормозителите! Чакате да паднат 5 капки дъжд и почвате с кошниците бегачки да дрифтите по всички кръстовища. Един такъв като теб щеше за малко да разбере какво е тормоз, защото не стига, че за малко не спря във вратите ми, а и на отворко се опита да се направи, ама подви опашката
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 SVS

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "ВСП":

    Не са виновни децата,а родителите имат частична вина за това ,че са там.Същото е и с удавените деца във Варна.От къде знаеш,че ако имаше възрастен човек с тях и види ,че нещо се случва и колата губи контрол,нямаше да ги измести от пътя на колата примерно и сега,само ламарините да са криви? Защото съм го виждал не веднъж как възрастни хора с реакциите си успяват да спасят деца,дето и не осъзнават ,че са попаднали в опасност. Изобщо не го защитавам този шофьор и най-вероятно е виновен за това инцидента,но тук има повече виновни отколкото изглежда :)

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 JEEP

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "ники гада":

    Прав си, ама виж вече какво е. Не става да го водиш, не е и за сам.
    Едно време нас до тъмно нито ни знаеха, нито ни търсеха, но бяха спокойни за нас.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове