16 Август, 2018 14:56 17 080 28

Голям сеир! Сложиха скоби на Rolls-Royce пред народното събрание

  • rolls-royce-
  • скоби

Черен Rolls-Royce беше закопчан в центъра на София. Луксозното возило бе паркирано на жълтите павета пред сградата на Народното събрание. Това става ясно пост във Фейсбук на Борис Петров, по-известен като шеф Петров.

Той подаде сигнал в групата "Видяно в София".

На снимката се вижда как на дръжката на шофьорската врата е сложена бележка за неплатено паркиране в "Синя зона", пише Блиц.

Глобата за наказателната скоба на колата е 30 лева.

"Днес ;) / след няколко часа редактиран поста/..... ей чаках 5 часа някой да предположи, че Шофьора е отишъл до тоалетна.. АМА Не! Или някой да се посмее, че нашия е спестил от Шофьор. .хахаха тука си мислят, че е спестил от СМС.. Само злоба и плюнка..злобно племе сме! Как изглежда мисленето и определянето на един различен свят! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!", пише шеф Петров и пояснява, че лимузината е била паркирана до неговия автомобил.

Да видиш такава скъпа кола като Rolls-Royce с наказателна скоба не е често срещана гледка у нас, защото собствениците му обикновено се ползват с привилегии по неписани правила.

Преди три години червено "Бентли" също беше закопчан със скоба заради неправилно паркиране пред ресторант в Бургас.

Днешният пост на шеф Петров предизвика вълна от коментари. "Има пари за скъпа кола, а няма за смс", пише възрастна софиянка, друга обаче смята, че "Все му е тая". Почти всички са обединени в критиката си към собственика на луксозния автомобил, като малцина дръзват да потърсят и друго обяснение на случая.

Популярният майстор-готвач не се сдържа и освен в групата "Видяно в София", публикува снимката и на собствената си стена във Фейсбук:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рунгел

    49 1 Отговор
    Ама голям сеир, няма що..
  • 2 БоКопомазаните

    89 8 Отговор
    Ще кажат, че системата за смс-и не е разпознала номера за 7 бона хахахаха ! Сега вероятно, ще уволнят служителя от паркинги и гаражи дръзнал да се докосне до свещената джанта !

    Коментиран от #6

  • 3 бай Пешо

    55 3 Отговор
    Поставянето на скобата не е интересно, обаче ми е интересно дали паяка ще вдигне Ролса.
  • 4 А БЕ

    49 1 Отговор
    Тоя ролса ще е,като Бенчо беден социалист със скъпа кола и свикнал да не плаща и да е над закона, защото е партиен член ,на тях и господ им се кланя !
  • 5 бял

    24 7 Отговор
    Голям сеир,радост за бедните овце

    Коментиран от #26

  • 6 Хубенов

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "БоКопомазаните":

    Номера е 1000лв. защото има и букви накрая освен 2-те които се виждат ;) но идеята ти е ясна на всички!!!
  • 7 Гост

    16 1 Отговор
    Ей, голяма/страшна новина! На всичкото отгоре е паркирал и накриво, захапал е и съседното паркомясто. Ако не беше Ролс Ройс, нямаше да сложат скоба, а щяха директно да вдигнат колата с паяк.

    Коментиран от #10

  • 8 Анадолския

    5 2 Отговор
    Бенчо оти не си плащаш паркинга бе мафиот такъв
  • 9 Много сте смешни

    11 5 Отговор
    Направо му дреме на уя , колко пара има 30лв. направо ще му разбият бюджета да знаете!!
  • 10 хахах

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    И ти не си наясно как кога и къде се слагат скоби и къда как и кога се репатрират коли
  • 11 Биде

    1 0 Отговор
    Това да не е подарък -изненада от бат Бенчо за милите ни депутати, ама го досмъдяло да плати за паркирането???!!!
  • 12 Niki

    5 4 Отговор
    Много хитро....
    Човека може да си плати то е ясно, но за 30лв. си гарантира че няма да му я откраднат!!! И аз да бях и аз така ще направя какъв е проблема човека ще си плати глобата, която е доста по-висока от смс-а.

    Коментиран от #24

  • 13 Ники

    4 3 Отговор
    Много хитро, и аз щях да направя така.
    За 30лв. си гарантира, че няма да му откраднат колата !!!
    Не виждам защо го обвинявате, човека ще внесе в пъти повече в Държавната хазна.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Луд

    7 2 Отговор
    За 30лв е сигурен че няма да му го откраднат,по ефтина сигурност има ли?
  • 16 Ролс Ройс фен

    5 1 Отговор
    егати сеира, ролс ройс като е не става за скоби ли какво?!
  • 17 БАЙ ГАН4О

    8 2 Отговор
    кОЛА КАТО КОЛА КАКВО ТОЛКОВА
  • 18 Бай Тошо

    11 2 Отговор
    По някога скобата излиза по евтино от самия паркинг за деня, даже и му я пазят от кражба
  • 19 LEGIONARIVS

    4 2 Отговор
    Ако си баровец слизаш от колата и не се занимаваш да пускаш смси и глупости, пък и ако е за цял ден си е по евтино със скобата, ама на простия ганьо му дай сеир и да се прави на много умен на много спазващ правилата.
  • 20 AutoFactor

    2 1 Отговор
    Имам да кажа две неща:
    1. Независимо какво имущество притежаваш, закона си е закон и се спазва и съответно при неспазването му, се налага наказание. Не мога да разбера тази излишна еуфория, причинена от злоба и ''българщина''.
    2. За всичките разбирачи с паяци, мисля, че е разумно да се образовате, защото не смятам, че един паяк е способен да вдигне автомобил над 2 тона и половина. ДОКАЗАТЕЛСТВО: https://www.youtube.com/watch?v=bVEYfJs4au4
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 vasik atanasova

    1 3 Отговор
    а шеф петроф какво порше кара
    а седнал да гледа рос ройса
  • 24 vasik atanasova

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Niki":

    кой ще ти краде рос ройс това да не масова кола
  • 25 123

    1 1 Отговор
    Не знам за вас, но аз нищо не разбрах от писатията на готвача! Много несвързано изказване, което само той май си го разбира!
    Иначе, човека може да е бързал и да е забравил за СМС-а, или по вероятно от задачи да е забравил да си го поднови. Случва се, чудо голямо е станало... Що се отнася до паяка, то захода там ще му е труден, а и надали ще го побере на платформата безопасно. Теглото не е проблем, по скоро размера!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ти Чай

    0 1 Отговор
    Човека сигурно е отбезсмъртните или от тези които ще живеят с орлите, а по вероятно е да не се интересува от такива подробности смс-и защото със сигурност си има служител на заплата който се грижи за подобни задължения. Смешното е ,че подобни коли не се вписват в средата на държава като нашата и будят смях порадитова ,че ги карат някакви стари селяни с боядисани коси и вежди като гражданина Бенчо.
  • 28 Гостът

    1 0 Отговор
    Що за тъпо заглавие на статията г-жо Атанасова.Не плаща слагат скоба дали е ролс или трабант,какво е значението да не са богоизбрани.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове