Last news in Fakti

17 Август, 2018 09:10 4 418 17

Свидетелка на инцидента в Петрич: Шофьорът тръгна да си ходи, вместо да помогне

  • петрич-
  • катастрофа-
  • шофьор
Свидетелка на инцидента в Петрич: Шофьорът тръгна да си ходи, вместо да помогне - 1
Снимка: Фейсбук

Близки на блъснатите от кола младежи на тротоар в Петрич блокираха главна улица в града. Протестът им е срещу безразсъдното шофиране, предаде бТВ.

Водачът на автомобила остава в ареста за 72 часа. Повдигнато му е обвинение за нанасяне на тежка и средна телесна повреда.

Момчета, които са били първи на мястото на инцидента, заявиха, че са чули силен трясък и първоначално са помислили, че скеле е паднало върху кола.

„Изтичахме, обадихме се на 112. Оказахме и първа помощ”, каза едно от момчетата. По думите му на шофьора неколкократно са правени забележки за това как кара.

Близка на тежко пострадалата Валентина, каза, че момичето е изгубило много кръв, предстои му още една операция и ще бъде транспортирано в София.

Момиче, станало свидетел на инцидента, пък заяви, че тримата пострадали са попаднали в капан.

„Всички помислиха, че колата ще намали, но тя засилваше и се заби в тях. Те нямаше накъде да отидат. Счупиха се стъкла и всичко падна върху тях, бяха в рани. А шофьорът, вместо да излезе да помогне, тръгна да си ходи”, разказа то.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слот

    33 3 Отговор
    Мислех си, че без смъртно наказание може ама явно не може. Разбира се и работеща съдебна система трябва, което също не може. Нищо, скоро ще имаме султан той може да сложи закони, но предполагам те ще важат само за раята, а други пак ще продължат да я избиват. Значи колелото се върти, търпеливия и покорен си го трепят, наглия и крадлив си богатее и така до края на света. Имаше само едни 40 години, през които беше спокойно, но определено спокойствието не е за нас. Искаме си екшъна.
  • 2 Будалата

    22 0 Отговор
    Всичко е измислено в нормалните Държави. Има закони и следят за тяхното спазване. А келеши има навсякъде.
  • 3 А бе

    20 0 Отговор
    Трябва ни гражданска война и реки от кръв да се пролеят. Иначе просто ще изчезнем като племе.
  • 4 толерантен

    22 4 Отговор
    Не го винете, той е по-голяма жертва на демоНОкрацията, отколкото жертвите на катастрофата, която е причинил. На онова момче му е откъснат крака, но на недоразумението на снимката му увредена душата и мозъка. Тежко. Според мен необратимо. Благодарение на грижите на тати. Милюцюнера.
  • 5 стига вече

    33 0 Отговор
    Навярно, боклука и преди се е правило на състезател, но нали тати е шеф на МВР-то винаги се е отървавал безнаказано и така е свикнало лайненцето, докато накрая не е размазало нищо неподозиращите тийнейджъри, които кротко си чакат автобуса на спирката.
    Пробелмът е в тъпата държава, корумпираните и не-ефективни институции, правосъдната система и липсата на наказания, при което резултата е налице!
    Непрекъснато убиват хора на пешеходни пътеки, по тротоари, по спирки и къде ли не, контролът липсва!
    Изходът явно е пълно гражданско неподчинение и ЛИНЧ за убийците на пътя!
    Незабавна ОСТАВКА и за ШАПКАРА, шеф на МВР, чието "царуване" се увенча с най-големите издънки и нищоправене на полицията.
    Докога ще чакаме РЕФОРМАТА в полицията????????????????
    Още 30 години ли?
    Оставки на всички некадърници, които лапат пари, а не правят нищо!
    Умират хора и никой не си мръдва пръста, утре може да бъде вашето дете на спираката хора, помислете добре!
    ПРОТЕСТ, вече не се търпи!
  • 6 Истината боли много

    21 0 Отговор
    Полицейско ко-еле,най опасното животно в България!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ефтини сензации

    2 7 Отговор
    Пак ми слагайте минуси на мненията ми за превъзпитание на простолюдието...
  • 10 пепи

    16 0 Отговор
    Така е възпитан. Да бъде нагъл,да се бута,да не отстъпва на по-възрастни.....семейството много е помогнало така да е възпитан!!
  • 11 Емел 112

    11 1 Отговор
    Дори и сега "правосъдието" У НАС и татко му да го отърват, има Видело.
    Всичко се връща тъпкано.
    Няма ненаказано ЗЛО!
  • 12 кофеина

    15 0 Отговор
    Предполагам, какво точно е станало.
    Боклукът е искал да се изфука, че взел колата на тати и като видял, младежите на спирката, които са му почти връстници, имало е момиче е започнал да дрифти пред тях, че те чакат автобус, а той долната измет е с кола и може да кара, като състезател.
    Иначе ченгеджийската мафия е подчинена пряко на другата Мафия, тази на управляващите!
    Истината е, че много от шефовете са остатъци от социализма и са верни членове на партията, с една дума, червени!
    Шеф на полицията се става по партийна линия, както и едно време, което не преполага наличие на интелект и опит, а само и единствено на точната партийна принадлежност.
    И ченгетата са навързани, като свински черва, даже са и по страшни от обикновените бандити, защото при тях всичко е "законно".
    И сега гледаме милиционерската мафия в действие!
    Малкият миндил ще го пуснат още утре и най-много да плати някоя глоба от 200 лв за нанесена телесна повреда, ако въобще докажат някаква вина.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бай Куртев

    4 0 Отговор
    Дано влезе в затвора там го чакат с нетърпение приготвят алконалите и има да дрифти момчето сладко.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Вал

    6 1 Отговор
    На права отсечка като тази на мястото на инцидента.Не мисля, че е възможно ,макар и с висока скорост да поднесе колата, без водача да й е повлиял по следните начини: Чрез дърпане на ръчна,минаване на по ниска предавка или рязко завъртане на волана плюс ръчна т.е именно опит за дрифт. Защото всички водачи сме карали в дъжд по скоростен път, по автомагистрала и да не казвам, че няма инциденти за съжаление има, но много рядко на такъв прав участък.На такъв участък трябва да се направи някаква глупост за да стане ПТП.Само обърнете внимание на участъка на снимките вижте колата как се е ударила в витрината и помислете как е възможно. Аз си карам нормално с 50 в населено място, без да дрифтя, без да ускорявам, без да въртя волана на мокър ПРАВ участък и колата ми се насочва изведнъж към витрината с децата и аз немога нито да спра абсолютно нищо немога да направя за да я овладея.Вижте снимките и преценете кой е прав!!!!
  • 17 Петър

    0 0 Отговор
    Отново в Град дулово елате и проверете колко хора без книжки. 4500 население 2000 шофьора от който 1000 без книжки
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове