17 Август, 2018 09:54 4 213 7

Като на кино! Задържаха Биби и трима сърби в столично кафене

  • георги кочев - биби

Изненадващ арест пред очите на свидетели стана миналата вечер в София. Като в американски екшън в кафене на бул. "Черни връх" бяха задържани известния благоевградчанин Георги Кочев - Биби, който в последните години се подвизаваше в района на Банско и Разлог, заедно с 3-ма сърби, негови приятели. Около 19 часа маскирани тежко въоръжени антимафиоти нахълтали в кафенето и съборили Биби и компания на земята.

С белезници са вкарани в буса на ГДБОП и закарани в полицията. Поводът за ареста остава неясен. Преди около половин час, Биби е освободен, но сърбите бяха оставени зад решетките. Дали ще бъдат пуснати ще съобщим утре.

Според източници на Struma.com антимафиотите очаквали срещата между Биби и сърбите. Кочев пристигнал около 18.30 часа в кафенето, където вече го чакали аверите му.

Направен е обиск на автомобилите им, не са открити наркотици, или други забранени вещества, но автомобилите също за задържани. Информацията по случая е оскъдна. Свързахме се по телефона с Георги Кочев - Биби, който заяви лаконично: Няма да коментирам нищо, нямам представа за какво ни задържана, както виждате аз съм на свобода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прецицалото

    17 1 Отговор
    Абе на повечето бандити в нашата мила Родина, името и започва с Б, ББ ......
  • 2 Бочко

    13 2 Отговор
    МВР Пикчърс отново почна с екшън сериалите...сеир да има и демонстрация на сила...
  • 3 Меркел баба

    9 0 Отговор
    Биби или хабиби?

    Коментиран от #5

  • 4 Иванчо l-ви

    14 0 Отговор
    Вместо да изпратят Качулките в парламента ги занимават с кокошкари.
  • 5 много станаха в кафенето

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Меркел баба":

    Боби.Боби ще да е бил.Както си е пиел кафето и-хоп,щтрак....
    https://www.youtube.com/watch?v=OcO6OwGtaTU
  • 6 Бакша

    0 1 Отговор
    Браво боби само не забравяй кои си че после да не свършиш бързо Случайно .
  • 7 факт

    1 0 Отговор
    строяваме парада за изборите