Last news in Fakti

18 Август, 2018 08:10 4 110 5

Откриха първата гола сцена на Мерилин Монро, изчезнала преди 57 години (ВИДЕО)

Първата гола сцена на Мерилин Монро, за която се смяташе, че е безвъзвратно изгубена, бе открита 57 години след създаването й. Кадърът е от филма „Непригодните“, но е бил изрязан при монтажа.

На златната находка попаднал сценаристът Чарлз Касильо, автор на все още непубликувана крупна биография на Мерилин Монро. В процеса на работата си над книгата за вечната Монро Касильо успява да достигне до голямото откритие, пише woman.bg. Следите отвели амбициозния писател до продуцента на филма Франк Тейлър, който днес не е сред живите. За късмет се оказало, че неговият син – Къртис Тейлър, съхранявал снимките в сейф.

Скандалният за времето си епизод е с продължителност от 45 секунди, а в него секссимволът на всички времена си партнира със самия Кларк Гейбъл. За разочарование на едни и утеха на други обаче красавецът от „Отнесени от вихъра“ е абсолютно облечен, за разлика от съблазнителната си колежка. Знаменитата блондинка е заснета чисто гола в гръб, седнала на леглото с лице към Гейбъл, държейки в ръка завивка, прикриваща прелестите й.

"Непригодните" е последният завършен филм на Мерилин Монро. Снимките по него приключват, година преди 36-годишната холивудска легенда да бъде намерена мъртва в леглото си. До момента се смяташе, че единствената й гола сцена е направена в незавършения филм "Нещо трябва да се случи".

В годините на златния Холивуд изискванията на цензурата са били далеч по-строги в сравнение с тези днес. Самата сцена остава включена във филма, но са изрязани голите кадри, в които Мерилин Монро демонстрира повече страст и чувственост. Франк Тейлър пък вярвал, че голите кадри са новаторски и че ако ги унищожи, ще направи голяма грешка. Затова ги запазил. Малко преди смъртта си поверил тайната за тяхното съществуване единствено на сина си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    7 0 Отговор
    Наистина,красива актриса , модел от класа,но все пак....Има все пак,което наистина,не ми харесва такъв бурен живот!!!!!
  • 2 незнайко

    1 2 Отговор
    Техниката накрая стигна нивото, когато можеш да направиш снимка каквато поискаш !!! ЕТО ВИ МЕРЕЛИН МОНРО ГОЛА В ГРЪБ !!!
  • 3 чичо

    1 0 Отговор
    Мерилин, ама колко да е Монро?!
  • 4 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Чичо, прави се че вярваш - по-лек ще ти е живота..........Човек като се съмнява, прави велики открития и..... после съжелява. Помниш ли как сцепиха атома и направиха Хирошима и Нагазаки. Някой даже подлудяха.... Е, има и пердесюз човеци....Различни сме......
  • 5 гост

    1 1 Отговор
    Техника - мехника,до съкровеното,никой не може да достигне!