Скарлет Йохансон е най-високо платената актриса в света

17 Август, 2018 15:53
3 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2097
Автор: Събина Андреева

Скарлет Йохансон се качи на върха на класацията на Forbes за най-високо платени актриси. Тя задмина колежките си Анджелина Джоли и Дженифър Анистън, които вече я следват като номер 2 и 3. Ема Стоун грабна първото място миналата година със своите 26 милиона долара, но Скарлет, която е съществена част от филмите на Марвъл, я изпревари с колосалните 40 милиона щатски долара, спечелени тази година, според Forbes.

Филмът за Отмъстителите на Марвъл определено е донесъл огромна част от спечелените 40 милиона на Йохансон, но 33-годишната актриса не се спира там. През 2019 г. се очаква да излезе филм, посветен единствено на нейната героиня - Черната вдовица.

През 2017 г. Скарлет участва в два филма - Rough Night и Ghost in the Shell, като за втория филм отнесе доста критики, защото влезе в ролята на героиня, която според феновете, трябвало да се изиграе от японка.

Небезизвестната ѝ колежка Анджелина Джоли я следва на второто място с печалба от 28 милиона долара през годината. А Дженифър Анистън, която е спечелила 19,5 милиона, е натрупала богатството си основно чрез реклами за авиолиниите Emirates, както и компаниите Smartwear и Aveeno.