Last news in Fakti

17 Август, 2018 21:21 17 348 21

Майка: Дрогират дъщеря ми и я карат да проституира

  • дрога-
  • жена-
  • проститутка

Отчаяна майка от Варна се обърна с апел чрез Varna24.bg за съдействие, след като 22-годишната й дъщеря, заедно с внучката й на годинка, са в неизвестност от 1 август. Като в популярния филм "Не без дъщеря ми", жената е готова да се бори, за да откопчи детето и внучето си от обкръжението на хора, за които твърди, че дрогират момичето и го заставят да проституира, а бебето през това време е оставено на произвола на съдбата. Ето какво разказа жената, която е сезирала Второ РПУ във Варна и разчита на намесата на прокуратурата, за да успее да спаси момичетата си:

"На 20 .06.18 дъщеря ми тръгва инцидентно и много набързо за София, като преди това човек от София, с който се е запознала в интернет, я е посетил. Още от 16.06 връзката с нея е затруднена, а след 21.06, тя започва да не се прибира при баба си, която живее в София, на която уж каза, че ще гостува. Твърди, че живее при хора, които определя като свои приятели. Обадила съм се в полицията във Варна 2 РПУ. Сигурна съм че лицето, което я е посетило и тя не е познавала, има връзка с изчезването на дъщеря ми и внучката ми.

Ежедневните неща, които тя обичайно е правила са променени, няма почти никакво развитие във Фейсбук, спря да ползва и Вайбър. Не си вдига телефона, друг човек владее комуникацията, мъж който е залепен за нея и заплашва. Тя звучи неадекватно и е много различна. Разбрах, че е била в депресия и отчаяна.

Твърдя, че са я зарибили чрез измама, възможно е това да се е случило още във Варна около 16.06, а на 20-ти тя заминава скоротечно. Промени се цялото й държание спрямо близките, езика и стана циничен, а грижите за детето остават на заден план.

Когато отидох до София да се срещна с нея, дойде с някакво момченце на около 11 години и твърдеше, че детето е нейно. Беше неадекватна. Тъй като момчето, от което забременя, не призна детето, в родилния дом, когато изписваха внучката ми аз поех грижата над тях. Затова разчитам и на съдействието на прокуратурата, за да мога да върна и двете си момичета, за да продължа да се грижа за тях. Смятам, че е системно дрогирана и заставяна да проституира.

Тя няма доходи и е зависима. От 17 април бебето не е водено на детска консултация. Имам съмнение, че детето има здравословни проблеми, защото се души и си причинява болка. На 27 юли във София я заведох на лекар и педиатърката каза,че това е синдром на изоставените деца ,т.е че на детето му липсва внимание. Свидетели разказаха, че майка му пие кафе от неговото шишенце, което също говори за това, че в момента дъщеря ми не е на себе си.

Ако успея да издействам прокурорска заповед ще мога да я прибера при себе си в Германия, където работя от години. Целта ми е да заминем заедно, за да я откъсна от тези хора. Затова обаче ми е нужна информация и призовавам всеки, който е виждал дъщеря ми и знае нещо за нея да се свърже с мен на профила ми във Фейсбук", обясни отчаяната жена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Малка Шишка

    90 6 Отговор
    Няма законност,няма Държава! И политиците да ги няма най добре, разсипаха животите на 8000000 българи!
  • 3 Хосе

    84 2 Отговор
    Помогнете на жената
  • 4 Драг

    63 4 Отговор
    Да ... дрогата не прощава.
  • 5 mom4eto

    62 4 Отговор
    Проституцията в БГ се контролира от полицията ;)
  • 6 тргргаег

    8 60 Отговор
    аз кво да направя като дъщеря и е шаврантия

    Коментиран от #8

  • 7 Бай Тошо

    7 17 Отговор
    Като и нашарят задника ще си даде сметка че следващия път ще е по умна и няма да е доверчива като дете
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анонимен

    42 2 Отговор
    Спасите малкото ангелче. Ще накарат дъщеря ви да проституира детето ще проси с някой на улицата. Лошото е че тя е пълнолетна Наемете адвокат и закрила на детето ще ви помогнат а изверга да си получи заслуженото . Дано успеете и си върни те децата. А този фейсбуг дано се срине и никога да не проработи. Като може младите да са толкова без мозъчни. Нямам думи.
  • 10 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    37 18 Отговор
    Нали искахте новото време дрога битълс дънки бургери коси къси поли е на ви го

    Коментиран от #12, #21

  • 11 България е виновна за всичко

    2 22 Отговор
    Полудяла жена, която се опитва да отнеме детето на своето дете? Всъщност както се разбра разбра от коментарите България е виновна за всичко и с това разговорът се изчерпва.
  • 12 Нъл тъй

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Комунисти като теб свалихте бай Тошо и сринахте социализЪма!

    Коментиран от #13

  • 13 Статист

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Нъл тъй":

    Разберете се по другарски !
  • 14 Гад

    6 3 Отговор
    Това бебе ,ще е плод на "трудова злополука" още във Варна . Майката в Германия , дъщерята вършее в България .
  • 15 До майката

    14 0 Отговор
    Трябваше да си прибереш дъщерята много по-рано,защото навън има много изроди,които са на свобода.Младите момичета много лесно ги подлъгват разни мухльовци и търтеи .Не трябва да се доверяваш дори на познати в сегашно време !
  • 16 Гост

    20 1 Отговор
    Склоняването към проституция трябва да се наказва със смърт, също така и разпространението и трафика на наркотици, само така ще се изчистим.
  • 17 Работа и далавера

    1 0 Отговор
    След като работи в Германия,значи има пари,а след като има пари да наеме частен детектив и да следва сценарият на холивутските филми!!Там всичко е описано стъпка по стъпка......Накрая винаги има хепиенд!!
  • 18 Ххх

    5 0 Отговор
    Помогнете на жената да спаси детето си, а престъпниците вкарайте в затвора.
  • 19 Kety

    2 1 Отговор
    Майкага е много на ясно че дъщеря и е зависима както самата тя пише Първо самата тя е виновна за дъщеря си Госпожо защо оставихте дъщеря си на бабата а още като сте заминали не сте си я взели с вас а сега искате и нейното дете да е при вас тоест отново отглеждане от баба Та вие самата сте се оплели и още се оплитате в собственните си лайта да ме прощавате Вие сте виновна за всичко но въпреки всичко ви желая дабэр шанс И още нещо бивша к-ва няма и бивш наркоман няма така че ако дъщеря ви сама не пожелае не виждам как ще я избавите от дрогата а и ако се е дрогирала и бременна жалко за детето рано или късно и то ще почувства потребност
  • 20 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 0 Отговор
    Ми така ше прокопса със заплата от билата до къде ше стигне
  • 21 Дзоро

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Какво му е на новото време? Делигирайте ми властта аз да управлявам и за 6 месеца ще оправя законите, ще разстрелям поне 100000 рецидива, доказани крадци от бюджета, извършили престъпления и политици чиновници, битови банди, и само за половин година България ще усети разликата! Вие хем искате тоталитаристи мафиоти като Живков, Гоце, Винету, Ваньо, Меди и др. да са на власт, хем искате и справедливост? Доброто и злото са пфотивоположни ефекти. И въобще няма да ми пука какво искат ЕК, Отвофено общество, Сорос, Йисус Христос.... Пред Справедливостта, техните желания не са важни, важно е да се наказва Злото, а то става със зло. Йисус не може да ви спаси, щом проповядва да простиш на Звяра. Звяра трябва да се трепе иначе се самозабравя! И когато тия, дето я дрогират бъдат заловени, конфискация на имуществото, разстрел! Част от парите за обезщдтение на жената, част от пафите покриват разходи по издирването и част от парите за задължителна клизма на народните избранници, задето толдфират тези изверги...