19 Август, 2018 16:21 2 109 3

Павел Дочев изхвърли Щутгарт от Купата на Германия

  • купата на германия-
  • павел дочев-
  • ханза-
  • щутгарт

Воденият от българския наставник Павел Дочев Ханза (Рощок) поднесе голямата сензация в първия кръг за Купата на Германия, като елиминира Щутгарт. Третодивизионният тим се наложи с 2:0 над “швабите”, които в края на миналия сезон оставиха много добри впечатления в Бундеслигата, но вчера тотално разочароваха.

“Mного съм щастлив! Комплименти за отбора. Всички се бориха от началото до края. Защитавахме се добре, използвахме шансовете си и заслужено продължаваме”, каза на пресконференцията след двубоя Дочев.

За втория кръг се класираха всички елитни отбори, освен носителя на трофея Айнтрахт (Франкфурт), който загуби с 1:2 от Улм. Дуисбург на Илия Груев също намери място в следващата фаза.

Купа на Германия - 1-и кръг:

ХАНЗА (РОЩОК) - ЩУТГАРТ 2:0
1:0 С. Соку (8)
2:0 М. Пепич (84)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    2 0 Отговор
    Марийче, хайде сега мило, напиши "Щутгард" в Google.com и си виж сеира... То бива да сънуваш "гард"-ове, ама когато сме на работа, работим!

    Коментиран от #2

  • 2 Пламен

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пламен":

    Нямате ли някое комшийско дете за 8-ми клас във вашият блок? За един шоколад на ден "чудеса" ще направи с правописа на статиите ти. Ще се издигнеш в службата, а и в нашите очи!

    Коментиран от #3

  • 3 Пламен

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пламен":

    Ей виж Венито - пише за секса и никой не и противоречи!