Last news in Fakti

19 Август, 2018 17:52 3 628 4

Рекорд. Откриха планини от дрога в Мексико

  • мексико-
  • дрога-
  • полиция

Полицията иззе 50 тона наркотици

В Мексико заловиха рекордно количество наркотици. Морската пехота открила 50 тона синтетична дрога в огромни, подземни хранилища, съобщи Nova.

Смята се, че стойността на метамфетамина е стотици милиона долара. Наркотиците били заровени в гориста местност на дълбочина над 4 метра.

Войниците ги изгорили на място, защото били толкова много, че не могли да ги пренесат. Хранилищата били на около 20 километра от щатската столица Кулиакан.

В тази част на Мексико действа картела на заловения наркобарон Хоакин Гузман, наричан Ел Чапо, който е в американски затвор и чака да бъде съден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 екстрасекс

    2 1 Отговор
    Мексиканците ще я продадат, за да спастрят пари, за да платят строежа на стената между Мексико и САЩ. Чичо Тръмп им постави въпроса и те решиха да я построят, за да не ги анатемосва като наркотрафиканти. Кафето това показа.
  • 2 Хикс игрек

    2 1 Отговор
    Мексико нали са гранични със САЩ...янките що търпят такива лоши хора.Иначе се месят навсякъде по света

    Коментиран от #3

  • 3 1944

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хикс игрек":

    сещам се за едни 400кг кокаин в руското пасолство в аржентина. и янките, и ушанките са боклуци от световен мащаб.
  • 4 Kcaniba

    2 0 Отговор
    мексиканският наркобарон Гусман всъщност е еврей.
    ..ако нещо...
Новини по държави: