19 Август, 2018 20:29 2 072 6

Тръмп отхвърли разследването за руската намеса

  • сащ-
  • разследване-
  • доналд тръмп

Той заяви, че ще съдейства на прокурора

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли разследването за руската намеса в изборите в страната, съобщи Fox News.

Президентът заяви, че е дал разрешение на адвокат на Белия дом за съдействие на разследването. Тръмп отговори на излязла по-рано публикация.

Според вестник „Ню Йорк Таймс“ адвокат Дон Макган е разкрил необичайно подробна информация за поведението на Тръмп по време на разследването пред специалния прокурор Робъррт Мълър.

Вестникът твърди, че адвокатът е разговаря с Мълър в общи срещи от 30 часа.

„Мълър и неговата банда карат Джоузеф Маккарти да изглежда като бебе. Те искаха прозрачност и ние им я дадохме. Този лов на вещици трябва да спре. Не мисля, че разследването постига нещо“, заяви Тръмп.

Тръмп вече е заявявал, че не вижда смисъл от разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слави

    12 1 Отговор
    Писна ми на незнам кое от тия американски простотии........стига вече...банално безкрайно тъпо и повтарящо се....писна ми от американска простотия

    Коментиран от #4

  • 2 българче

    8 1 Отговор
    Бафмааму, то дойде време за следващите избори, тия още предишните разследват.
    Кипи един труТ...
  • 3 Хасан

    2 10 Отговор
    Тоя май Путин го избра...Разбива НАТО,кара се с съюзниците ..върши всичко в интерес на Русия
  • 4 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "слави":

    И на мен...за съжаление ТАМ май са само такива...И ЕДИН да е ДРУГ !!!!става ненормално...Жив Оруел...
  • 5 ТОЧКАТА

    9 2 Отговор
    Путин и Тръмп са СИЛНИ ХОРА!!!Нямат нищо общо с безполезната злоба на неолибералите с безотчетни пари и безидейна платформа и тотално погазване на нормалните права...и борбата за създаване на глобално НПО , джендъробщество......Нищо общо,.........което не означава непременно , че е за добро...
  • 6 Румяна Костова

    5 0 Отговор
    Тръмпи наистина се опитва да прави нещо за средната класа в Америка и за обикновените бачкатори,но на полето на външната политика нещо слабо се представя.Здравата се е оплел и започнал икономически войни на много фронтове .И тъй като няма образование и опит на политик,използува това което е научил като бизнесмен.Блъфира и чака как ще се развие ситуацията.Но като противници има много по-опитни играчи .