Last news in Fakti

22 Август, 2018 10:52 1 766 4

33-годишна подкара Nissan на шише концентрат

  • концентрат-
  • равна гора-
  • равна гора

31-годишен мъж заби Мерцедеса си в паркирано БМВ, буквално счупи дрегера

Безразсъдното шофиране по Южното Черноморие продължава в разгара на летния сезон. Нова серия сериозно пияни шофьори регистрира полицията в Бургаско само за ден. Общото между случаите е, че във всеки един се касае за сериозни количества изпит алкохол – над 2 и дори над 3 промила.

Рано сутринта, около 6,30 ч., по улиците на Созопол е засечен криволичещ „Нисан Микра”. Малката количка веднага е спряна за проверка от местни полицаи. Ченгетата извадили дрегера на момента. Устройството отчело 2,54 промила алкохол в кръвта на шофьорката Николета П. Подобно количество се равнява на бутилка концентрат, разкриха запознати пред "Флагман".

Униформените свалили номерата на колата и задържали за 24 часа 33-годишната бургазлийка.
Малко по-късно на ул. „Спортна” в Бургас, точно до ст. „Черноморец”, полицейски патрул спрял за проверка „Сеат Кордоба”. Водачът на автомобила лъхал сериозно на алкохол. И при него дрегерът отчел сходни стойности като Николета – 2,36 промила.

54-годишният Николай С. също е прибран за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Най-фрапиращият случай в созополското с. Равна гора. Служителите на реда заварили потресаваща гледка. „Мерцедес” без номера се забил в паркирано БМВ точно до входа на местното училище.

Шофьорът на немското возило бил видимо неадекватен. Дрегерът при него отчел умопомрачителните 3,56 промила.

31-годишният Касим А., също като „колегите” си, е закопчан за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    11 0 Отговор
    Ама нищо не следва за подобни простаци. Само акт и отнемане на книжката, а те дали имат или нямат, щом се качват мъртвопияни, няма никакво значение. Само ефективен затвор, десетки хиляди глоби и труд в полза на обществото би ги оправил. МВР явно не разбира, че такива утре ще сгазят някого на улицата и няма и да разберат какво е станало. Абсурдно е. Навсякъде из белите страни има минимална употреба и лимит, над който това е криминализирано. Над 1 промил вече е зверски опасно и си е направо опит за убийство. По-безопасно е да извади пистолет и да стреля на посоки отколкото да се засили неадекватен с 2 тона кола из улиците на населен град.

    Коментиран от #3

  • 2 hmhmhm

    1 0 Отговор
    Аз не че нещо ама ако по работите то май ще приберете цялото черноморие. Я си починете малко и вие сте хора от работа се гърбавее
  • 3 hmhmhm

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Изи цезаре изи. Ти карал ли си пиян а под въздействие на наркотици? Колко пътно транспортни произшествия имаш по твое вина по чужда вина или по всеобща? Колко стаж имаш като шофиор? Какви категории имаш? Ако ми отговориш на всички тези въпроси мога и аз да ти отговоря да ти видя ти къде си и ти да ме видиш аз къде съм и можем да поспорим. Не е въпроса дали си пиян или надрусан важното е да можеш да караш. Но ако не можеш да караш нищо не може да те спаси и може да се тестваме колко си добър шофиор аз на 1 кило ракия а ти трезав да видим кой къде е. Но ако загубиш бои и еб*не ще има
  • 4 BRABUS

    2 0 Отговор
    Какво има в главата ти разбрахме! Важно е такива ПРОСТАЦИ като теб да са зад решетките над 0,5 алкохол в кръвта!