Last news in Fakti

22 Август, 2018 10:47 5 917 4

Инфаркт покосил Ивайло Крайчовски

  • ивайло крайчовски-
  • фсб-
  • инфаркт-
  • смърт-
  • почина-
  • музика

Инфаркт е причината за смъртта на басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, съобщи пред „Телеграф“ бившата му съпруга Галя Крайчовска. Музикантът е издъхнал внезапно, тъй като до последно публикуваше в социалната мрежа. Преди да почине, той пусна свои снимки от Панчаревското езеро, а няколко часа преди смъртта си – фото от двореца във Врана, пред който е прегърнал червенокоса дама.

Сърцето на Крайчовски спря да бие на същата възраст, на която си отиде и най-близкият му приятел в музикалния бранш Георги Минчев. Двамата заедно създадоха легендарната група „Стари муцуни“ с Пеци Гюзелев, Кирил Маричков, Георги Марков и други. Дебюта си на сцена прави на концерт на ФСБ на стадион „Академик“ пред 15 000 души публика.

Повече от 20 години той е част от култовата група и по този повод казва: „Аз съм единственият човек на планетата, който е имал щастието от фен на ФСБ да се превърне в член на ФСБ. Живял съм с ФСБ повече, отколкото с гаджетата и жена си. ФСБ ме научи на много повече неща, отколкото цялото ми образование и целият му живот“.

Официално се разделя с музиканта след концерта на площад „Батенберг“ по случай влизането на България в Европейския съюз на 1 януари 2007 година. За Ивайло Крайчовски от години се говори, че има проблем с алкохола. Той обаче беше категоричен: „Това са глупости! Както виждаш, главата не мога да си вдигна от ангажименти. Виж, ако разглеждаш нещата от гледна точка на това, че съм лице на Бирената партия в България, това е друго нещо“.

„Не мога да не кажа, че Ивайло сам си го причини с алкохола. То беше ясно… Опитвахме се да му помогнем, но той не желаеше да му се помага. Нямам какво повече да ви кажа, тъй като от години не поддържаме връзка с него. Може би от десетина години“, каза по повод кончината на колегата си Иван Лечев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бен

    9 0 Отговор
    Лелеееее... На тая снимка изглежда на 70. Мир на душата му! Харесвах го.
  • 2 Бурсалино

    6 0 Отговор
    Беше истински пич и голям музикант. Гледали сме го с часове как бичи с "Крамера" Бог да прости! R.I.P.
  • 3 Лъв

    3 0 Отговор
    Ако не се лъжа Лечев също„ надува“ Вината
  • 4 Koko

    2 0 Отговор
    Макар официално ФСБ да се разделят с Крайчовски след концерта на площад „Батенберг“ по случай влизането на България в Европейския съюз на 01.01.2007 г., отношенията помежду им изключително се влошават покрай смъртта на Петър Славов-Пъпеша през 2008 г.

    Крайчовски смяташе, че групата е предала и него, и легендарния си барабанист...

    Факт е, че около грандиозната си продукция в "Арена Армеец" за 40-ия им юбилей през 2017 г., Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев не просто не го поканиха, а дори не споменаха името му. "Все едно беше умрял...", казват горчиво негови близки.

    Петър Славов - Аз вече нямам нищо общо с ФСБ. От Нова година. И не бих искал да си спомням за колегите си. Освен с Ивайло Крайчовски не поддържам връзка с никой от тях. Така че не ме питай за ФСБ!Не ме интересува това, че ме познават от ФСБ. Просто аз не искам да си спомням, че се познавам с тия хора.Не сме скарани. Те постъпиха по един много... начин.

    Александър Бахаров - Вярно е, че напуснах Б-я, и то по убеждение, но ФСБ ме принуди да ги напусна няколко месеца преди това! Създадоха повод и го използваха веднага, но по този начин, без да предполагат, улесниха решението ми да емигрирам. Тази тема е много щекотлива и не би могла да бъде изчерпана в едно интервю.