22 Август, 2018 15:56 2 514 1

Издирват играч на Реал Мадрид

  • коентрао-
  • безизвестност-
  • спортинг лисабон-
  • реал мадрид

Никой не знае къде е Фабио Коентрао

Футболистът на Реал (Мадрид) и португалския национален отбор Фабио Коентрао е в неизвестност от два месеца. Новината бе разпространена от испански медии, които разпространяват и описанието му - на 30 години, висок е 178 см и тежи около 70 кг.

За последно Коентрао игра под наем в Спортинг (Лисабон), а последният му мач за тима е на 20 май тази година. Последната му активност в някоя от социалните мрежи е била на 21 юни. След което Коентрао безследно изчезва.

Бранитеят е трябвало да се яви в Реал (Мадрид) и да започне подготовка с тима, тъй като има договор за още един сезон. Това обаче така и не се случва, а никой не може да се свърже с Коентрао.

Читател на AS твърди, че е видял футболиста да се готви индивидуално с личен треньор в квартал „Ла Финка“, но не се знае доколко е достоверна информацията.

На 24 юли екипажът на яхтата на Коентрао спаси 15 бедстващи рибари, но самият футболист в нито един момент не се появи там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.