Last news in Fakti

23 Август, 2018 09:26 3 944 15

Арестуваха хотелиер, гаврил се с украинска камериерка

  • камериерка-
  • хотелиер-
  • слънчев бряг-
  • арест

Служителката е с наранявания по ръцете, крака и корема

Доскоро пострадалата камериерка е работила в хотел "Тиа Мария", но не била получила възнаграждението си. Тя отишла и потърсила собствениците на хотела - баща и син. Появил се синът Ангел Т. Той, според свидетелите, твърдял, че нищо не й дължи, след което жената изпаднала в нервна криза и започнала да крещи, че няма да си тръгне, докато не й платят.

Ангел Т. се нахвърлил върху нея и я ударил няколко пъти, но неканената гостенка също реагирала и дори успяла да го ухапе по врата, пише Флагман.бг. За да се предотврати по-груба картина с тежки последствия, пристигнали двама души от охраната на хотела, които натикали жената в служебния автомобил на хотела и я изхвърлили край Кошарица.

Ангел току-що е задържан и откаран в РУП-Слънчев бряг. Събрани са достатъчно доказателства, за да му бъде повдигнато обвинение за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди, но все още обвинението не е готово, за да се прецени дали става въпрос за средна, или лека телесна повреда.

Жената имала наранявания по ръцете, крака и корема. Случката се е разиграла на 22 август по обед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хотела

    43 0 Отговор
    Какъв хотелиер бе, човека мутра?
  • 2 се45рх88

    29 2 Отговор
    скапана държаша,допуснаха мутрите и комунисти до пари и бизнес.КОЙ ДЪРЖИ ХОТЕЛИТЕ ПО СЛЪНЧАКА,ПОДЯВОЛИТЕ,СЛУЧАЙНО ОТРУДЕНИ БИЗНЕСМЕНЧЕТА И НОРМАЛНИ ХОРА?,къде е държавата?но на морето е друга държава,всичко е корупция,за ТАКИВА КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР

    Коментиран от #13

  • 3 Я пак

    2 44 Отговор
    Работничка с претенции (каквито и да са те) отива насред хотела на работодателя и започва да крещи като луда - това е нервната криза. Работодатилят се опитва да я успокои ( най-често на изпадналия в амок се удря шамар, за да де освести) все пак представете си какъв е ефекта върху гостите на хотела. Работничката хапе работодателя, но той не губи самообладание, не я пребива като куче, а просто я извежда от обекта. И за това е арестуван. Интересно, ако аз отида в министерски съвет и направя същото като украинката, Бойко Борисов ли ще арестуват???

    Коментиран от #7, #10, #11

  • 4 573

    19 3 Отговор
    Сега ако има украинска мафия, на този палячо ще му се стъжни. Нито ТИМ, нито Маргини, нито Бойко ще могат да му помогнат. Украинците са подли и отмъстителни, тук става дума за национална чест
  • 5 Я ,тъПАК

    32 0 Отговор
    Ами работиш и не ти плащат даже се подиграват с теб нормално е да изпадне в истерия още повече ,че тия пари най вероятно и са МНОГО нужни...
  • 6 Alfa Romeo 156TI

    5 1 Отговор
    Останах потресен от начина и реда на подреждане на информацията. Не се казва къде се е случило деянието, абе изобщо никакъв увод, който да въведе читателя в информацията. До последно не знаех за къде става въпрос, докато в края на статията не се съобщи РУП Слънчев бряг. Адмирации за журналиста! Ама то трябва да правиш всичко да ти се харесва на теб, на нея най-вероятно си ѝ харесва как се е справила!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Sunny beach

    12 0 Отговор
    Тоя го знам едно джудже 150см висок с вдигнати ръце пълен комплексар и толкова стиснат че няма и до къде.Ще ги питам с това отношение към работниците до къде ще я докарат.ще започнат да вземат вече работна ръка от затворите в бг той друг нема да отиде
  • 9 Георги

    17 0 Отговор
    И украинците вече не искат да работят без пари, сега ит къде ще внасяме балами?
  • 10 Я отново

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Я пак":

    Гарван гарвана око не вади! Държат хората по две заплати вътре, и после изпадали в амок! Мутренска работа! А на теб, като не ти дадат парите навреме, пращаш батките! Е, не се родихме всички, силни и напомпени, за да живеем на гърба на слабите!
  • 11 Ежко

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Я пак":

    Ти нормален ли си изобщо?Така ли е нормалко да се освобождаваш от работниците?Първо, не плащаш и второ с побой?Малко дават за подобни хулигански прояви!Трябва да е от 3-6 месеца обществено полезан труд и обещетение на жертвата, автоматично!Още на първото дело.Глобата -отделно!Много зачестиха нещо тези инциденти по хулигански подбуди май....
  • 12 От упор и между ОЧИТЕ

    9 0 Отговор
    Начина за оправяне с мутрите е един и всички го знаят....Но първо се започва с царицата майка и търтийте охранители....
  • 13 Санчо

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "се45рх88":

    Ми те са в парламента,или си имат лоби там. ДЬРЖАВНОСТ значи защита от тез дет ти земат даньци да те пазят. Ма тез новите са бивши слуги на червенята аристокрация. И слугите тва могат.
  • 14 Питам

    3 0 Отговор
    Къде е " юриста" ?
  • 15 Sofia Skinhead 88

    1 0 Отговор
    Нищо не става от селските утрепки на морето. Цяла европа си взима впечатление за България от тая селска сган и после като си поговори с нормален интелигентен българин който не миека, не вярва, че е българин. Няколко пъти ми се е случвало. Местните по черноморието НЕ са никакви българи, това са мелези с гръцка, руска и турска кръв, диалекта им мяза на руски език, височината на масовия мъж е като на гръцки циганин - 165-170, а манталитете е ориенталски като на турците. Мъжете са със задни мисли като жени, страхливи и злобни, завиждат, гледат да те преебат във всеки комент, а жените са селски кифли, ограничени и със слаба обща култура. Следователно обслужването и условията са ужасни. В резултат на всичко това вече никой не иска да ходи на черноморието и ги очаква бавна и гладна смърт местните изроди, псевдобългари.