23 Август, 2018 09:28 890 2

Шеф в Левски: Титлата не е невъзможна цел

  • иванов-
  • левски-
  • селекция-
  • цел-
  • титла

"Чакаме още нови в отбора", призна Красимир Иванов

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира представянето на "сините" в първенството, където тимът е лидер в класирането. Шефът призна, че в Левски работят по още няколко трансфера, а приоритетни са централен нападател и краен бранител.

"За Левски титлата не е утопия. Смятам така, тъй като всички работим за тази цел. Положението, в което сме в момента, ни дава усещане какво би ни коствало. Всички са наясно и мисля, че имаме достатъчно качество както на треньорския пост, така и при играчите, така че титлата при нас не е утопия. По-лесно се диша на върха. Няма да скрия, че сме с приятно чувство, че усилията, които се полагат в клуба, дават резултат. Вярваме, че усилията, които влагаме, трябва да ни донесат първото място и се радваме, че по този начин правим нашите привърженици щастливи”, заяви директорът в предаването “Домът на футбола”.

"Надяваме се, че в лицето на Славиша Стоянович сме намерили правилния човек. Това лято не сме тръгвали да променяме цялостно облика на отбора. Запазихме гръбнака на тима. Лошото е, че не успяхме да запазим всички здрави. Сега обаче повечето от тях са, така че нашите очаквания вече са позитивни. Стартът е обнадеждаващ и трябва да продължим в същия дух", добави Иванов, след което говори и за раздялата с предшественика на сърбина - италианецът Делио Роси.

"Детайли от преговорите с Роси не мога да дам, разделихме се в съвсем добър тон. Не се случи нищо необичайно. Обезщетението му ще остане само в сферата на предположенията. Цифри няма да казвам, нито как ще повлияе на бюджета ни", завърши шефът на “сините”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лефски

    4 2 Отговор
    Смешници, биха три опашкаря и мечтаят ли мечтаят.
  • 2 ка440

    2 1 Отговор
    ЕВРОИДИОТИ!!!-Каква титла ,делиорманските орангутани няма да ви я дадат.....