Last news in Fakti

23 Август, 2018 11:29 953 1

В Олимпиакос похвалиха Везенков

  • везенков-
  • олимпиакос-
  • физическа подготовка-
  • баскетбол

Треньорът по физическата подготовка впечатлен от българския баскетболист

Треньорът по физическа подготовка на Олимпиакос Андреас Гацулис похвали подобреното състояние на Александър Везенков. Най-добрият ни баскетболист проведе вече няколко занимания с гранда от Пирея, като още от първия ден е направил впечатление с по-солидната си физика.

23-годишният българин изкара един месец в Орландо, където заедно с Георги Давидов работи усилено, за да увеличи мощта си. След като се върна в Ботевград, той призна, че е качил 4 килограма и целта му ще бъде да задържи това си ниво през целия предстоящ сезон, пише "Тема Спорт".

Именно това е отчел и Гацулис. Специалистът е останал впечатлен и дори изненадан от това, което е видял в първите тренировки от Везенков.

Междувременно вчера стана ясно, че Олимпиакос ще пусне баскетболистите, които ще попаднат в селекцията на Гърция за световните квалификации.

Това означава и, че Любо Минчев ще може да разчита на Александър Везенков за двубоите с Франция и Русия на 13 и 16 септември. Почти сигурно в състава ни ще бъде и Дий Бост, който пък е част от друг клуб, играещ в Евролигата - Химки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От далече

    2 0 Отговор
    И баща му навремето беше със завидна физика и един от най-добрите ни национали .Успех SASHA ,и славна спортна кариера !