Last news in Fakti

23 Август, 2018 14:26 1 412 0

Мишо Александров отписа България

  • александров-
  • българия-
  • шансове-
  • лига на нациите-
  • квалификации-
  • национален отбор

"Нямаме шанс в Лигата на нациите", заяви националът, който лекува тежка контузия

Българският национал и играч на Арсенал (Тула) Михаил Александров не смята, че “лъвовете” ще се класират за Евро 2020 чрез новосформирания турнир Лигата на нациите. Както е известно, родните национали са в една група със съставите на Норвегия, Словения и Кипър, а мачовете започват в началото на септември.

„Доста време ми трябваше да го науча този формат. Беше ми много сложно. След това стигнах до заключението, че е доста трудно да се класираш през Лигата на Нациите. Това е още една възможност, но по-големите шансове на България са в квалификациите, не през Лигата на Нациите”, заяви пред “Домът на футбола” халфът, който в момента лекува тежка контузия.

Той коментира и въпросната травма. “Нищо необичайно не се е случило, нормален мач, откриване на първенството. Започнах като титуляр, играх повече от едно полувреме, после бях заменен. Всичко беше наред, но на другия ден се събудих с големи болки в коляното.

Вторият резонанс показа, че става дума за сериозна контузия, с лекарския щаб решихме да отида в Германия и ако трябва да ми влязат в коляното с една камера и да видим, дали всичко е наред. При резонанса има някакъв процент, който може да показва несъответствие. Отидох в Германия, но още при теста без камера ми казаха, че нещата не са добре и съм за операция. Вече съм близо две седмици след операция.

Относно жеста на съотборниците му, които излязоха на терена с фланелки в подкрепа на Александров, футболистът коментира: „Това, което направиха за мен , няма да го забравя. След операцията не трябва да се пътува, но отидох да им вдъхна кураж и да ги поздравя. Това са неща, които ти остават за цял живот и със сигурност ми е помогнало. Най-голямата подкрепа получавам от половинката ми, тя е моят ляв крак в момента. Още съм с патериците, имам още няколко седмици с тях. След това ще работим над слабия ми крак, тъй като ще загубя доста мускулатура. После ще започна да ходя, а след това и да тичам. Превръщам се в едно бебе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА