Last news in Fakti

23 Август, 2018 18:11 6 908 2

Рибари „уловиха” удавен мъж

  • дунав-
  • риба-
  • мъж-
  • удавник
Рибари „уловиха” удавен мъж - 1
Снимка: Shutterstock

Тяло на 34-годишен мъж е открито заплетено в рибарски мрежи в р. Дунав до с. Батин, съобщават от ОДМВР-Русе. Малко преди 22.00 часа в нощта на 21 август е подаден сигнал на тел. 112, че край с. Батин в местността „Лодкостоянката“ във водите на река Дунав е открит мъж.

На място е установено, че трупът е заплетен в рибарски мрежи близо до лодка. Изваден е с помощта на екип от сектор „Специализирани оперативни дейности“ при РДПБЗН – Русе.

Извършен е оглед от дежурна оперативна група на полицията, в присъствието на съдебен лекар. Установена е самоличността на мъжа – 34-годишен от с. Батин. Трупът е откаран за аутопсия в УМБАЛ „Канев“ в Русе. Видими данни за насилствена смърт към момента няма. По случая е заведено досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едо

    6 0 Отговор
    50 сезона бях воден спасител, от който 38 по Черноморието. Сутрин в 8 часа започвах работа с ,,ОТЧЕ, НАШ, КОЙТО СИ НА НЕБЕСАТА..." с твърдата вяра, че Господ помага на тия, които Го търсят и почитат. И нямам нито едно удавяне пред акваторията на моя пост, както и на съседните постове от ляво и от дясно. Въпреки, че ние, хората, много обичаме да се хвалим, апостол Павел ни пише ,,...Тази ваша хвалба не е добра, защото който се хвали, с Господа да се хвали...". ЗАТОВА, С БЛАГОГОВЕНИЕ СЕ ПРЕКЛАНЯМ ПРЕД НАШИЯ ГОСПОД И СПАСИТЕЛ ИИСУС ХРИСТОС, В КОГОТО Е И ДИШАНЕТО НИ , И ЛЯГАНЕТО НИ, И СТАВАНЕТО НИ, И ЖИВОТА НИ. ,,..И всичко чрез Него стана, и нищо без Него не е станало от това, което е станало...". АМИН!
  • 2 1234

    0 0 Отговор
    Да не са го хванали с мрежата и тогава да се е удавил човека.Те дали са гледали къде хвърлят мрежите си?