Last news in Fakti

24 Август, 2018 11:16 1 534 11

Адвокатът на Бенчев: Искат да го омаскарят

  • бенчев-
  • адвокат

„Дебело искам да подчертая, че към 2 август Димитър Желязков не е обявен за общодържавно издирване и не са му предявени обвинения. Бенчо Бенчев се е видял с Димитър Желязков сутринта на 2 август и няма от какво да се притеснява. Двамата се познават. Не са близки и нямат общ бизнес. Клиентът ми има дялове в "Аркус", но доколкото знам Димитър Желязков не притежава нищо от фирмата. Димитър Желязков е бил на консултантски договор там за определен период от време”. Това каза в сутрешния блок на bTV Иво Найденов, адвокат на общинския съветник на БСП Бенчо Бенчев.

"Бенчо Бенчев отива на 2 август в Гърция, за да се срещне с бизнес партньор. Там се вижда с Димитър Желязков, което пак ще повторя, че не е престъпление. Няма как Бенчо Бенчев да укрива Димитър Желязков, защото хотелът не е негов. Когато те отиват в хотела, се регистрират на рецепцията. Твърденията на прокуратурата са с цел да се развържат ръцете на КПКОНПИ и да се приложат по-тежки глави и алинеи от Наказателния кодекс. Нямам никаква информация за двойно счетоводство от страна на Бенчо Бенчев.

Питайте прокуратурата какво са намерили в дома на моя клиент. На мен не са ми предоставени никакви данни за двойно счетоводство. Искам да обясня, че Бенчо Бенчев не е обвиняем по делото в Специализирания съд, което тече срещу Димитър Желязков. Срокът за плащане на гаранцията е 15-дневен и смятам, че ще се плати. В момента много хора се упражняват на гърба на Бенчо Бенчев. Защитавал съм много почтенни хора, които бяха омаскарявани. Техните дела бяха прекратени и те бяха напълно оправдани, но никой не спомена дума за това. Бенчо Бенчев не ми е споделял за никакви черни каси и дарения. Пак ще повторя, че той явно е необходим на някого и сега всички се упражняват на негов гръб", завърши адвокат Найденов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    29 1 Отговор
    Душичка. Всички сме толко лоши и искаме да омаскарим горкия Бечо. А той е едно добро същество помагащо на хората :)
  • 2 Жоро

    20 3 Отговор
    СИГУРНО ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАГРАДЯТ С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА??????А КОЛКО ОЩЕ ИМА ЗА НАГРАДИ???
  • 3 ХА ХА ХА

    14 4 Отговор
    ЧЕ БСП ИЛИ БКП КОЛКО ДА ГИ ОМАСКАРИШ ?
    ПРОСТОЛЮДИЕ СЪБРАНО ОТ КАУЗАТА ПРЕДАТЕЛСТВО И АЛЧНОСТ !
  • 4 Ад вокат

    3 0 Отговор
    Де юре, де.
  • 5 БСП дебил

    15 3 Отговор
    Така е ,така е ! Искат да омаскарят и Бенчо ,и Митьо ( а покрай тях - Курнелка и Румгрипенчо) ! А па ние си знаеме ,че те са (ама) абсолютно) невинни ,набедени са (от лоши хора) защото са (истински) социалисти ! Така че ,свобода за Митьо (щото трЕбва да участва в деветосвптемврийската манифестация) - мястото му сред другарите на трибуната (между Радев и Нинова) ,защото той е най големия БСП спонсор ! Ура ,другари !!!
  • 6 Дедо Грую

    11 2 Отговор
    Всички партии в България произхождат от една - бкп. Без изключение. И те са потомствени престъпници. Кой не вярва да провери произхода им : родители, дядовци, баби. Такъв ще да е и дъртият беньо с вапцаната перука.
  • 7 ВМОРО

    4 1 Отговор
    "Почтенни"?
  • 8 месара

    8 2 Отговор
    ......, а той е един почтен комбайнер!
  • 9 Гост

    9 0 Отговор
    Ей,тези адвокати как ли няма да извъртят нещатата само и само да ги изкарат невинни.Единия бил тръгнал на лекар,другия тръгнал на почивка и изведнъж се засекли заедно в една стая без гащи.Ама съвсем случайно,някой да не си помисли,че е организирано извеждане на един престъпник извършено от друг престъпник,не,няма такова нещо.
  • 10 ВРАГ

    3 1 Отговор
    Каквавръзка имат сега Корнелия тоози онзи!!! Говорим за една отврат фаца която лапа с разбойниците,овъртолевил се с кражби,измами и е там на майната си влаастник. Колко гадно и гнусно ще го наплавят по- невинен от ХРИСТОС. ТО БИВА ГАДОСТИ НО ТОЗИ ЗАЕДНО СЪС АДВОКАТА МУ И ЦЯЛАТА ШАЙКА ПРАВОСЪДНИЦИ СА ЗА ЕДИН АВТОМАТ ТА ДА СЕ МАХНАТ ОТ ОЧИТЕ НИ ЗАВИНАГИ. ТАЗИ ТЪПА ФАЦА БЕНКАТА В ПАНДЕЛАТА ДЖО СМЪРТ. СЛУЧАЙНО ТА СЛУЧАЙНО. МИТЬО Е МЪЖКАР И ЗАПОЧВАМ ДА ГО ХАРЕСВАМ. ТЕЗИ ПЛЪХОЦИ ДЪРТИ КРАДЛИВИ В ЗАТВОРА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!!!
  • 11 Пенчо

    1 0 Отговор
    А за този адвокат колко дебело да подчертая, че заслужава да прави компания на Бенчо в затвора? Ку-клукс-клан в САЩ защо просъществуваха - заради калпави закони: Някой си ще безчинства, но имал права. Хайде, холан! И Бенчо и защитниците на Бенчо да го последват в затвора - там им е мястото.