Last news in Fakti

24 Август, 2018 11:57 1 502 2

Ще дърпа ли УЕФА ушите на ПСЖ?

  • мбапе-
  • уефа-
  • наказание-
  • неймар-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • финансов феърплей

Могат да принудят парижани да продадат Неймар или Мбапе

Очаква се днес от УЕФА да се произнесат относно неспазването на правилата за феърплей от Пари Сен Жермен, пише испанският AS. Възможно е от централата да поставят ултиматум на френския клуб за незабавно изравняване на счетоводния баланс, което да наложи спешна продажба на играчи за около 250 милиона евро.

Реал Мадрид чака с притаен дъх развръзката с надеждата, че може да си осигури услугите на Неймар или Килиан Мбапе още тези дни. В случай че ПСЖ не изпълни предписанията от УЕФА, трябва да бъде изключен от Шампионската лига още този сезон. Парижани “взривиха” трансферния пазар преди година, когато закупиха звездите на Бразилия и Франция. Ней Джуниър пристигна от Барселона срещу 222 милиона евро, а Мбапе беше договорен от Монако за 180 млн., които обаче трябва да бъдат платени това лято именно с цел да не бъдат нарушени законите на европейската асоциация.

Шефовете на испанския футбол не вярват, че УЕФА ще принуди парижани да продават "на пожар". “Не съм оптимист, защото УЕФА действа много нежно с нормите на феърплея. Освен това УЕФА гледа с различно око и ще се опита да реши проблема с финансова санкция”, казва източник от испанската федерация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mnogo

    3 1 Отговор
    Може ли двама играчи да струват 400 милиона евро?! Още двама като тях и ще доближим милиард за 4 футболни звезди..

    Коментиран от #2

  • 2 Фокси

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Mnogo":

    Не те е яд че Цецо ктб струва сам 1,5 милиярда евро /да си един от най добрите хора в света /