Last news in Fakti

24 Август, 2018 13:13 5 596 3

Сгъваеми дронове от DJI

  • dji-
  • mavic 2 pro-
  • mavic 2 zoom-
  • дронове
Сгъваеми дронове от DJI - 1

Компанията DJI представи второ поколение на дроновете Mavic. Интересното е, че разновидностите са две - флагманската Mavic 2 Pro и Mavic 2 Zoom с оптично увеличение в арсенала си. И двете разновидности са с идентични корпуси, като различията с модулните камери. Разполагат и с ефектна система са сгъване.

Сгъваеми дронове от DJI

По-скъпата е с камера от Hasselblad и може да снима 10-битово видео с HDR. Батериите позволяват автономна работа до 31 минути, а самите дронове могат да летят със скорост от 72 км/ч. новите дронове са по-безшумни, но и по-скъпи. Mavic 2 струва $1 449, а DJI Mavic 2 Zoom - $1 249. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГосТ

    2 2 Отговор
    Аз харесвам parrot, защото са френски ;)
    Възнамерявам точно такъв да си купя. Японските са хубави, но огромни. На мен ми трябва някой по малък, който да мога да нося в планината
  • 2 дидо

    0 0 Отговор
    аз съм доволен от моят ,air...не го заменям за тези!!!
  • 3 qwerty

    1 0 Отговор
    Моят спарк се прееетакова и в интерес на истината тия от коптер.бг ми го замениха с нов, НО ме прецакаха с гаранцията - един месец при тях ама не ми я удължиха, нямали такава политика.