24 Август, 2018 20:30 2 364 3

Ескадрилата попълва редиците (ВИДЕО)

  • top gun-
  • топ гън-
  • вал килмър-
  • джоузеф сосински

Джон Хам, Ед Харис и Луис Пулман също влизат в отдавна чаканото продължение на "Топ гън"

Ескадрилата попълва редиците (ВИДЕО) - 1

Джон Хам, Ед Харис и Луис Пулман ще се снимат в отдавна чаканото продължение на филма "Топ гън", в което Том Круз и Вал Килмър ще се превъплътят отново в старите си роли, съобщи Contactmusic.

Майлс Телър ще изиграе сина на Гус, поддържащия пилот на Маверик. В тази роля гледахме Антъни Едуардс в оригинала. В продължението ще участват също Дженифър Конъли, Глен Пауъл, Чарлз Парнъл, Джей Елис и Дани Рамирес.

Временното заглавие на филма е "Топ гън: Маверик". Действието ще се развива в свят, в който във въздушните битки вече участват дронове, макар и още да са необходими пилоти. Режисьор ще е Джоузеф Сосински.

Снимките ще започнат скоро в Сан Диего.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Топ Гън

    4 1 Отговор
    Много бургии брат, уморих се!
  • 2 Паток

    3 1 Отговор
    Не е необходимо да снимат , Анатоли ни го разказа! Единственото, което ме интересува , е дали ще има бели, хетеросексуалните герои .
    Анатоли, ти кво ше кайш ?! А?
  • 3 баба

    3 0 Отговор
    Този филм да го пратят на Сергей Шойгу, за да умре от страх.